Green Canyon

På de fleste af vores rejsemål kan du bestille udflugter hjemmefra 60 dage før din afrejse. Klik på fanebladet "Min rejse" og log ind med dit bookingnummer for at se, hvad der er gældende på netop dit rejsemål. « Tilbage til udflugter Heldag | Bådture, vandsport & fisketure
 
 

Bådtur i fantastiske omgivelser

Tag med på en afslappende dag til Green Canyon, hvor vi besøger Oymapinar-dæmningen, der er en kunstig sø. Her oplever du stilheden og den smukke natur på nært hold.

Oymapinar-dæmningen blev bygget mellem 1972 og 1984. Dæmningen er bygget som en bue og er 185 meter høj, 180 meter dyb og 7 km lang. Resultatet er en fredelig sø med smaragdgrønt vand, omgivet af grønne bjergskråninger.

Efter busturen til Oymapinar-dæmningen, tager vi med båd til Green Canyon Restaurant. Her spiser vi frokost med en fantastisk udsigt over søen.

Eftermiddagen fortsætter med en rolig og skøn bådtur på den kunstige sø. Medbring gerne badetøj, da vi også foretager et badestop i løbet af eftermiddagen.

En naturskøn dag for hele familien.

Afgangssted Sprog Ugedage  
Alanya
Lørdag
Avsallar
Lørdag
Belek
Lørdag
Side
Lørdag
Türkler
Lørdag
Antalya
Lørdag
Manavgat
Lørdag
SENODK = Udflugten er på dansk, norsk eller svensk
EN = Udflugten er på engelsk
FI = Udflugten er på finsk
= Der er ingen guide med på udflugten
Med forbehold for ændringer
 
Udflugtsfakta
Frokost Indgår
Transport Indgår
Drikkevarer Indgår
-

Priseksempel pr. voksen*

440,-

* Priseksemplet er baseret på dagens valutakurs og gælder udflugt fra Manavgat

 

Husk!

Bekvemme sko, penge, kamera, badetøj, solcreme og håndklæde. Denne udflugt kræver en almindelig god kondition, da den inkluderet en del gåture og en længere trappe.