Star Tours Tyrkiet

Rejser til Tyrkiet

Rejs til Tyrkiet, hvis du søger et solsikkert klima, fine strande, grøn natur, livsglade badebyer, lækker mad og fordelagtig shopping. Der er masser af moderne All Inclusive-resorts, tre Blue Village Family Life med masser af aktiviteter, og flere Sensimar-hoteller med fokus på ferier for voksne. Men også håndplukkede hoteller i kategorier fra Lille & hyggeligt til De Luxe. Læs mere

Rejs til Tyrkiet, hvis du søger et solsikkert klima, fine strande, grøn natur, livsglade badebyer, lækker mad og fordelagtig shopping. Der er masser af moderne All Inclusive-resorts, tre Blue Village Family Life med masser af aktiviteter, og flere Sensimar-hoteller med fokus på ferier for voksne. Men også håndplukkede hoteller i kategorier fra Lille & hyggeligt til De Luxe.

Find det rigtige rejsemål
Du kan vælge mellem næsten tyve rejsemål, fordelt på tre kyster:

Find det rigtige hotel

Til familiens bedste ferie findes fire Blue Village Family Life , der i sommer byder på endnu flere aktiviteter. Gratis børneklubber som Bamse Club, flere træningsprogrammer og mere fokus på mad og drikke – som grillmiddage og familiebrunch.

 • Nyhed! Blue Village Family Life Tropical Resort i Sarigerme
 • Nyhed! Blue Village Family Life i Side
 • Blue Village Family Life Bodrum Imperial i Turgutreis
 • Blue Village Family Life Pascha Bay i Alanya
 • Voksne uden børn kan vælge mellem flere Sensimar, der satser lidt mere på det gode i livet, i form af spiseoplevelser, fitness og spa 
 • Splash hedder hotellerne med eget vandland.
 • På Magic Life har du adgang til masser af sportsaktiviteter.
 • Andre hotelkoncepter er femstjernede Sensatori, familievenlige Blue Star ogSuneoClub, hvor sjove aktiviteter kombineres med en fordelagtig All Inlcusive.

Ugelange gületkrydstogter med træskonnerter, der lægger til i badevige, kan du finde på alle tre ovennævnte kyster.

Stadig flere vælger Tyrkiet. Klik videre og find ud af hvorfor. 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger

Star Tours Tyrkiet

 • Antalyakysten

  Antalyakysten

  Direkte fly til både Antalya og Gazipasa gør transfertiderne korte på Tyrkiets førende solkyst. Med rejsemål som Alanya, Side, Kemer og golfbanernes Belek. Og med Blue Village Family Life og masser af andre udvalgte hoteller.

 • Marmariskysten

  Marmariskysten

  På den turkise kyst, nær den græske øverden, ligger rejsemål som Marmaris, Içmeler, Sarigerme og Ölüdeniz. Med hoteller fra Blue Village Family Life til børnefrie Sensimar og prisbillige All Inclusive-alternativer.

 • Bodrumhalvøen

  Bodrumhalvøen

  En naturskøn kyst, hvor Bodrumhalvøen skyder ud mod den græske ø Kos i det Ægæiske Hav. Vælg mellem rejsemål fra den farverige by Bodrum til idylliske Turgutreis med vores nye familievenlige Blue Village Family Life.