Tyrkiet

Rejs til Tyrkiet, hvis du søger et solsikkert klima, fine strande, grøn natur, livsglade badebyer, lækker mad og fordelagtig shopping. Der er masser af moderne All Inclusive-resorts, tre Blue Village Family Life med masser af aktiviteter, og flere Sensimar-hoteller med fokus på ferier for voksne.  Læs mere

Rejs til Tyrkiet, hvis du søger et solsikkert klima, fine strande, grøn natur, livsglade badebyer, lækker mad og fordelagtig shopping. Der er masser af moderne All Inclusive-resorts, tre Blue Village Family Life med masser af aktiviteter, og flere Sensimar-hoteller med fokus på ferier for voksne. 

Find det rigtige rejsemål
Du kan vælge mellem omkring 15 rejsemål, fordelt på to kyster:

Find det rigtige hotel

Til familiens bedste ferie findes tre Blue Village Family Life , der i sommer byder på endnu flere aktiviteter. Gratis børneklubber som Bamse Club, flere træningsprogrammer og mere fokus på mad og drikke – som grillmiddage og familiebrunch.

  • Nyhed! Blue Village Family Life Tropical Resort i Sarigerme
  • Nyhed! Blue Village Family Life i Side
  • Blue Village Family Life Pascha Bay i Alanya

Voksne uden børn kan vælge mellem flere Sensimar, der satser lidt mere på det gode i livet, i form af spiseoplevelser, fitness og spa. Splash hedder hotellerne med eget vandland. På Magic Life har du adgang til masser af sportsaktiviteter. Andre hotelkoncepter er femstjernede Sensatori, familievenlige Blue Star og SuneoClub, hvor sjove aktiviteter kombineres med en fordelagtig All Inlcusive.

Ugelange gületkrydstogter med træskonnerter, der lægger til i badevige, kan du finde på begge kyster.

Stadig flere vælger Tyrkiet. Klik videre og find ud af hvorfor. 

Vis mindre