Star Tours Side

Rejser til Side

I Side ligger der moderne kaffebarer side om side med antikke tempelruiner. Der er to strande på hver sin side af halvøen med den gamle bydel. Sammen med shoppinggader, restauranter og musikbarer danner den en badeby med en skøn atmosfære. Vælg mellem hotelkoncepter fra familievenlige Blue Village og Blue Star til børnefrie Blue Couples og specialhoteller som Magic Life og Sensatori. Læs mere

I Side ligger der moderne kaffebarer side om side med antikke tempelruiner. Der er to strande på hver sin side af halvøen med den gamle bydel. Sammen med shoppinggader, restauranter og musikbarer danner den en badeby med en skøn atmosfære. Vælg mellem hotelkoncepter fra familievenlige Blue Village og Blue Star til børnefrie Blue Couples og specialhoteller som Magic Life og Sensatori.

Side ligger på Tyrkiets solrige Middelhavskyst, midt imellem badebyen Alanya og storbyen Antalya. Uanset om du søger afslapning, vandsport, kulturhistorie eller nattelliv, så finder du det her.

Shopping i den gamle bydel
Atsmofæren er romantisk i den gamle bydels små gader. Du kan handle smykker, tasker og tyrkiske delikatesser. Der er masser af charmerende restauranter, cafeer og barer at vælge mellem.

Antikke seværdigheder
I amfiteatret med plads til 17.000 tilskuere, kan du nemt forestille dig, hvordan gladiatorkampene blev udspillet i antikken. Vil du vide mere, skal du kigge ind i det romerske bad, der er museum i dag.

To fine sandstrande
Den lange østlige strand har en rolig og skøn atmosfære, og fint, klart vand. Den vestlige strand, Kumköy, er mere tætbefolket og har en fin strandpromenade, der er perfekt til en joggingtur om morgenen eller en gåtur i aftensolen.

 Anbefalede hoteller

  • Blue Village Seven Seas Side med vandland, to store poolområder, træningslektioner for voksne, Bamseklubben og teenagernes Hangout.
  • Blue Star Viola Garden med gratis familieaktiviteter
  • Blue Couples Barut Andiz og Blue Couples Sensimar Side Resort & Spa med skønne faciliteter, skabt til voksne uden børn
  • Club Magic Life Jacaranda Imperial hvor et stort udvalg af sportsaktiviteter indgår i din All Inclusive
  • Femstjernede Sensatori Side med moderne luksus, stort spa, fem pools og seks restauranter

Udflugtstips

  • Bådture
  • Sportsdykning for nybegyndere
  • Bådtur på floden Manavgat
  • Besøg i hamam (tyrkisk bad)
  • Landudflugten Ægte Tyrkiet

 

 

 

Vis mindre

Beregnet flyvetid:

3 timer 55 min. Flyvetid fra Kastrup.

Transfer:

Bestil transfer eller bestil en taxi, der kører direkte til hotellet. Vis mere

Bestil transfer eller bestil en taxi, der kører direkte til hotellet.

Transferbus til hotellet
Cirka 1 time med bus fra Antalyas lufthavn til første hotelstop i Side. Bussen standser ofte ved flere hoteller, og transfertiden kan derfor variere. Guider venter i lufthavnen og viser dig hen til bussen.

Egen taxi direkte til hotellet
Bestil din egen taxi til 1-4 personer (inklusive børn under 2 år), der kører dig direkte fra lufthavnen til hotellet. Guider viser dig hen til taxien. Information om rejsetid til de enkelte hoteller kan ikke oplyses. Barnestol i taxien kan ikke bestilles.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger