Star Tours Side

Rejser til Side

I Side ligger der moderne kaffebarer side om side med antikke tempelruiner. Der er to strande på hver sin side af halvøen med den gamle bydel. Sammen med shoppinggader, restauranter og musikbarer danner den en badeby med en skøn atmosfære. Vælg mellem hotelkoncepter fra familiernes Blue Village og Blue Star til børnefrie Blue Couples og specialhoteller som Magic Life og Sensatori. Læs mere

I Side ligger der moderne kaffebarer side om side med antikke tempelruiner. Der er to strande på hver sin side af halvøen med den gamle bydel. Sammen med shoppinggader, restauranter og musikbarer danner den en badeby med en skøn atmosfære. Vælg mellem hotelkoncepter fra familiernes Blue Village og Blue Star til børnefrie Blue Couples og specialhoteller som Magic Life og Sensatori.

Side ligger på Tyrkiets solrige Middelhavskyst, midt mellem badebyen Alanya og storbyen Antalya. Uanset om du søger afslapning, vandsport, kulturhistorie eller natteliv, så finder du det her.

Shopping i den gamle bydel
Atsmofæren er romantisk i den gamle bydels små gader. Du kan handle smykker, tasker og tyrkiske delikatesser. Der er masser af charmerende restauranter, cafeer og barer at vælge mellem.

Antikke seværdigheder
I amfiteatret med plads til 17.000 tilskuere, kan du nemt forestille dig, hvordan gladiatorkampene blev udspillet i antikken. Vil du vide mere, skal du kigge ind i det romerske bad, der er museum i dag.

To fine sandstrande
Den lange østlige strand har en rolig og skøn atmosfære, og fint, klart vand. Den vestlige strand, Kumköy, er mere tætbefolket og har en fin strandpromenade, der er perfekt til en joggingtur om morgenen eller en gåtur i aftensolen.

 


Anbefalede hoteller
 • Blue Village Sevens Seas Side med vandland, to store poolområder og aktiviteter fra Bamseklubben til teenagernes Hangout

 • Blue Couples Barut Andiz og Blue Couples Sensimar Side Resort & Spa med skønne faciliteter, skabt til voksne uden børn
 • Blue Star Viola Garden med gratis familieaktiviteter
 • Club Magic Life Jacaranda Imperial hvor et stort udvalg af sportsaktiviteter indgår i din All Inclusive
 • Femstjernede Sensatori Side med moderne luksus, stort spa, fem pools og seks restauranter

 

 


Udflugtstips
 • Bådture
 • Sportsdykning for nybegyndere
 • Bådtur på floden Manavgat
 • Besøg i hamam (tyrkisk bad)
 • Landudflugten Ægte Tyrkiet
 • Læs mere under fanebladet Udflugter i billedet herover

 

Kombiner med TEMA
Vil du opleve endnu mere af Tyrkiet kan du kombinere solferien med nogle af TEMAs rundrejser Kappadokien med Ankara og Istanbul, Antikkens Tyrkiet eller sæsonens nyhed Lykien – et gudsbenådet kystland. Alle varer en uge og kan kombineres med en sol- og badeuge i Kemer.

Vis mindre

Beregnet flyvetid:

3 timer 55 min. Flyvetid fra Kastrup.

Transfer:

Fra lufthavnen i Antalya til første hotelstop i Side ca. 1 time. Vis mere

Fra lufthavnen i Antalya til første hotelstop i Side ca. 1 time.

Bustransfer er et tilvalg, der kan bestilles hjemmefra mod betaling. Guider møder dig i lufthavnen, men følger ikke med i bussen.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger