Star Tours Alanya

Rejser til Alanya

I Alanya bor du tæt på strande, shopping, restauranter og fortovscafeer. To kilometerlange strande omkranser byen, og mellem dem ligger en middelalderfæstning på en klippe. Vores direkte fly til den nærmeste lufthavn gør transfertiden kortere. Du kan vælge mellem hoteller fra familievenlige Blue Village Family Life og Blue Star til kategorier som Tæt på det meste eller Billigt, men godt. I havnen troner det middelalderlige "Røde tårn", og lige ved siden af er der restauranter og barer, der om aftenen får vandet til at glitre. De lange strande Kleopatra og Keykubat ligger på hver sin side af borgklippen. Læs mere

I Alanya bor du tæt på strande, shopping, restauranter og fortovscafeer. To kilometerlange strande omkranser byen, og mellem dem ligger en middelalderfæstning på en klippe. Vores direkte fly til den nærmeste lufthavn gør transfertiden kortere. Du kan vælge mellem hoteller fra familievenlige Blue Village Family Life og Blue Star til kategorier som Tæt på det meste eller Billigt, men godt.

I havnen troner det middelalderlige "Røde tårn", og lige ved siden af er der restauranter og barer, der om aftenen får vandet til at glitre. De lange strande Kleopatra og Keykubat ligger på hver sin side af borgklippen.

Shopping uanset hvor du befinder dig
Mellem havnen og bustorvet ligger bazarkvarteret. Tasker, sko og briller er nogle af de ting der er ekstra billige. Vil du have tyrkiske specialiteter med hjem, kan du for eksempel købe håndmalet keramik, ægte vaskesvampe, håndknyttede tæpper, honning og orientalske krydderier.

Kort bustransfer
Mange af vores fly går direkte til Alanyas nærmeste lufthavn Gazipasa. Busturen derfra til første hotelstop i Alanya tager kun ca. 45 minutter ved normale trafikforhold. I bookingen kan du se om vi fra din afrejselufthavn tilbyder fly til Gazipasa, eller kun til Antalya", hvor transfertiden er cirka to timer. 

Anbefalede hoteller
 • Blue Village Family Life Pascha Bay ved stranden lige udenfor Alanya. Med stort poolområde, tyrkisk bad, fitness, swim up-værelser, egen strand med lille vandland, fitnesstræning, restauranter, Bamses svømmeskole, Bamse Club og teenagernes Hangout
 • Fire Blue Star-hoteller med legehuset Play Hotel, vin- og kaffebaren TASTE og træningsprogrammer du kan foretage på egen hånd
 • Hotel Tac Premiere nør både by og strand
 • Udvalgte hoteller i kategorierne Familievenligt, Billigt, men godt, Tæt på det meste og Lille & hyggeligt.
Udflugtstips
 • Bådture
 • Dykning for nybegyndere
 • Bjergfloden Dimcay
 • Hamam (tyrkisk bad)
 • Landudflugten My Turkey

Rejser i foråret og efteråret
Du kan rejse til Tyrkiet både om foråret, sommeren og frem til slutningen af efteråret. Klimaet er varmt og solrigt tidligt om foråret og maj og september er perfekte måneder at rejse til denne del af Tyrkiet i. Før og efter den virkelige højsæson er det en roligere side af Alanya du møder, stadig med alt hvad du behøver, dog i en mindre skala.

 

 

Vis mindre

Beregnet flyvetid:

Cirka 3 timer 55 min. Tid beregnet fra København

Transfer:

Bestil transferbus eller bestil din egen taxi, der kører dig direkte til hotellet. Vis mere

Bestil transferbus eller bestil din egen taxi, der kører dig direkte til hotellet.

Bestil transferbus til hotellet
Cirka 2 timer med bus fra Antalyas lufthavn til første hotelstop, nogle gange foretages et kort stop i løbet af transferen. Cirka 45 minutter fra Gazipasas lufthavn til første hotelstop i Alanya.
Bussen standser ofte ved flere hoteller, og transfertiden kan derfor variere. Guider venter i lufthavnen og viser dig til den rigtige bus.

Bestil din egen taxi direkte til hotellet
Bestil en taxi til 1-3 personer (inklusive børn under 2 år), der kører dig direkte til hotellet fra lufthavnen. Guider viser dig hen til taxien. Information om rejsetid til hvert hotel kan ikke oplyses. Barnestol i taxier er ikke normalt, og kan ikke bestilles.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger

 • All Inclusive Beach
  • Antalyakysten
  • Alanya

  Alantur Hotel SSSS+

  Strandbeliggenhed, All Inclusive og fire pools

  Vis mere Vis mindre
  Gæsternes vurdering 8,3 af 10
  Strand 25 m
  Shopping 5,7 km
  Pool / Børnepool Ja / Ja
  Restaurant / Bar Ja / Ja
  Billund 29.maj 2016 8 dage
  5 748,- 4 798,-
  BESTIL NU
  • Antalyakysten
  • Alanya

  Blue Star Fougère SSSS

  To pools og gåafstand til Kleopatrastranden

  Vis mere Vis mindre
  Gæsternes vurdering 7,9 af 10
  Strand 900 m
  Centrum 1,6 km
  Pool / Børnepool Ja / Ja
  Restaurant / Bar Ja / Ja
  Billund 19.jun 2016 8 dage
  3 398,- 2 498,-
  BESTIL NU
 • Billigt, men godt
  • Antalyakysten
  • Alanya

  Almera SS+

  Nær den østlige strand

  Vis mere Vis mindre
  Gæsternes vurdering 6,8 af 10
  Strand 300 m
  Shopping 1 km
  Pool / Børnepool Ja / Ja
  Restaurant / Bar Ja / Ja
  Billund 14.aug 2016 8 dage
  3 048,-
  BESTIL NU