Star Tours Alanya

Rejser til Alanya

I Alanya bor du tæt på strande, shopping, restauranter og fortovscafeer. To kilometerlange strande omkranser byen, og mellem dem ligger en middelalderfæstning på en klippe. Vores direkte fly til den nærmeste lufthavn gør transfertiden kortere. Du kan vælge mellem hoteller fra familievenlige Blue Village og Blue Star til vores nye koncept Scene og kategorier som Tæt på det meste og Villa med pool. I havnen troner det middelalderlige "Røde tårn", og lige ved siden af er der restauranter og barer, der om aftenen får vandet til at glitre. De lange strande Kleopatra og Keykubat ligger på hver sin side af borgklippen. Læs mere

I Alanya bor du tæt på strande, shopping, restauranter og fortovscafeer. To kilometerlange strande omkranser byen, og mellem dem ligger en middelalderfæstning på en klippe. Vores direkte fly til den nærmeste lufthavn gør transfertiden kortere. Du kan vælge mellem hoteller fra familievenlige Blue Village og Blue Star til vores nye koncept Scene og kategorier som Tæt på det meste og Villa med pool.

I havnen troner det middelalderlige "Røde tårn", og lige ved siden af er der restauranter og barer, der om aftenen får vandet til at glitre. De lange strande Kleopatra og Keykubat ligger på hver sin side af borgklippen.

Farverige shoppingkvarterer
Mellem havnen og bustorvet ligger bazarkvarteret. Tasker, sko og briller er nogle af de ting der er ekstra billige. Vil du have tyrkiske specialiteter med hjem, kan du for eksempel købe håndmalet keramik, ægte vaskesvampe, håndknyttede tæpper, honning og orientalske krydderier.

Kort bustransfer
Mange af vores fly går direkte til Alanyas nærmeste lufthavn Gazipasa. Busturen derfra til første hotelstop i Alanya tager kun ca. 45 minutter ved normale trafikforhold. I bookingen kan du se om vi fra din afrejselufthavn tilbyder fly til Gazipasa, eller kun til Antalya", hvor transfertiden er cirka to timer. 


Anbefalede hoteller
  • Blue Village Pascha Bay ved stranden lige udenfor Alanya. Med stort poolområde, tyrkisk bad, nyt fitness, egen strand med lille vandland til 4-10-årige, fitnesslektioner, flere restauranter og børneaktiviteter fra Bamseklubben til teenagernes Hangout
  • Blue Star Club Dem & Spa, Blue Star Fougère, Blue Star Club Alantur og Blue Star Flower Garden, alle med gratis aktiviteter for voksne og børn
  • Hotel Tac Premiere i vores koncept Scene – solferie med en urban med urban følelse
  • Udvalgte hoteller i kategorierne Familievenligt, Billigt, men godt, Tæt på det meste, Lille & hyggeligt og Villa med pool
  • Flere hoteller sættes til salg i slutningen af oktober. 

Udflugtstips
  • Bådture
  • Sportsdykning for nybegyndere
  • Bjergfloden Dimcay
  • Besøg i hamam (tyrkisk bad)
  • Landudflugten Ægte Tyrkiet

 

 

Vis mindre

Beregnet flyvetid:

Cirka 3 timer 55 min. Flyvetid beregnet fra København.

Transfer:

Bestil transferbus eller bestil din egen taxi, der kører dig direkte til hotellet. Vis mere

Bestil transferbus eller bestil din egen taxi, der kører dig direkte til hotellet.

Bestil transferbus til hotellet
Cirka 2 timer med bus fra Antalyas lufthavn til første hotelstop. Nogle gange foretages et kort stop i løbet af transferen. Cirka 45 minutter fra Gazipasas lufthavn til første hotelstop i Alanya.
Bussen standser ofte ved flere hoteller, og transfertiden kan derfor variere. Guider venter i lufthavnen og viser dig til den rigtige bus.

Bestil din egen taxi direkte til hotellet
Bestil en taxi til 1-4 personer (inklusive børn under 2 år), der kører dig direkte til hotellet fra lufthavnen. Guider viser dig hen til taxien. Information om rejsetid til hvert hotel kan ikke oplyses. Barnestol i taxier er ikke normalt, og kan ikke bestilles.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger