Alanya

I Alanya bor du tæt på strande, shopping, restauranter og fortovscafeer. To kilometerlange strande omkranser byen, og mellem dem ligger en middelalderfæstning på en klippe. Du kan vælge mellem hoteller fra familievenlige TUI Family Life og Blue Star til kategorier som Tæt på det meste eller Billigt, men godt. I havnen troner det middelalderlige "Røde tårn", og lige ved siden af er der restauranter og barer, der om aftenen får vandet til at glitre. De lange strande Kleopatra og Keykubat ligger på hver sin side af borgklippen. Læs mere

I Alanya bor du tæt på strande, shopping, restauranter og fortovscafeer. To kilometerlange strande omkranser byen, og mellem dem ligger en middelalderfæstning på en klippe. Du kan vælge mellem hoteller fra familievenlige TUI Family Life og Blue Star til kategorier som Tæt på det meste eller Billigt, men godt.

I havnen troner det middelalderlige "Røde tårn", og lige ved siden af er der restauranter og barer, der om aftenen får vandet til at glitre. De lange strande Kleopatra og Keykubat ligger på hver sin side af borgklippen.

Shopping uanset hvor du befinder dig
Mellem havnen og bustorvet ligger bazarkvarteret. Tasker, sko og briller er nogle af de ting der er ekstra billige. Vil du have tyrkiske specialiteter med hjem, kan du for eksempel købe håndmalet keramik, ægte vaskesvampe, håndknyttede tæpper, honning og orientalske krydderier.

Anbefalede hoteller
  • TUI Blue Village Family Life Pascha Bay ved stranden lige udenfor Alanya. Med stort poolområde, tyrkisk bad, fitness, swim up-værelser, egen strand med lille vandland, fitnesstræning, restauranter, Bamses svømmeskole, Bamse Club og teenagernes Hangout
  • Blue Star-hotel med legehuset Play Hotel, vin- og kaffebaren TASTE og træningsprogrammer du kan foretage på egen hånd
  • Hotel Tac Premiere nær både by og strand
  • Udvalgte hoteller i kategorierne Familievenligt, Billigt, men godt, Tæt på det meste og Lille & hyggeligt.
Udflugtstips
  • Bådture
  • Dykning for nybegyndere
  • Bjergfloden Dimcay
  • Hamam (tyrkisk bad)
  • Landudflugten My Turkey

Rejser i foråret og efteråret
Du kan rejse til Tyrkiet både om foråret, sommeren og frem til slutningen af efteråret. Klimaet er varmt og solrigt tidligt om foråret og maj og september er perfekte måneder at rejse til denne del af Tyrkiet i. Før og efter den virkelige højsæson er det en roligere side af Alanya du møder, stadig med alt hvad du behøver, dog i en mindre skala.

 

 

Vis mindre