Ark SSS

Tre vandrutsjebaner. All Inclusive mod tillæg

Ark er et familievenligt lejlighedshotel i Alanya med en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor der er lagt stor vægt på en personlig indretning. Her kan du more dig i vandrutsjebanerne, og der er busservice til stranden, der ligger et stykke borte. Læs mere

Ark er et familievenligt lejlighedshotel i Alanya med en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor der er lagt stor vægt på en personlig indretning. Her kan du more dig i vandrutsjebanerne, og der er busservice til stranden, der ligger et stykke borte.

Hotellet arrangerer gratis bustransport til strandklubben, når du køber din billet til strandstolen i receptionen.

Poolsjov og leg
Hotellets hjerte er det luftige poolområde med to pools og tre rutsjebaner af forskellige karakter. Børnene kan også deltage i den engelsktalende børneklub, eller benytte legepladsen.

À la carte-restaurant
Der er spændt hvidt sejldug ud over hotel Arks à la carte-restaurant, og her spiser du middag i skønne kurvestole. Du kan afslutte måltider med tyrkisk kaffe i den tyrkiske café.

Afslappende massage eller træning
Andre faciliteter på lejlighedshotellet Ark er massage, træningslokale, bordtennis og billard. Underholdning og aktiviteter arrangeres nogle dage om ugen.

Bestil All Inclusive
Måltider indgår ikke, men morgenbuffet, halvpension og en enklere All Inclusive kan bestilles mod tillæg. Børn under 7 år spiser gratis, når de voksne bestiller måltider hjemmefra.

Grundpris: Lejlighed efter valgt type. Ingen måltider.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger