Tæt på det meste
Fordelagtige favoritter for voksne

Diamond Cottage Resort & Spa SSS+

Populært hotel med god beliggenhed

Diamond Cottage Resort & Spa er et af Star Tours mest populære hoteller på Phuket. Meget takket være den gode beliggenhed nær Kata centrum, kun nogle minutters gang fra shopping og restauranter. Læs mere

Diamond Cottage Resort & Spa er et af Star Tours mest populære hoteller på Phuket. Meget takket være den gode beliggenhed nær Kata centrum, kun nogle minutters gang fra shopping og restauranter.

Diamond Cottage Resort & Spa er bygget på en skråning op fra Kata centrum. Når du træder ind på hotellet mødes du af et imødekommende og venligt personale, og den følelse har du i hele ferien.

Lige tæt på Katastranden og Karonstranden
At det ligger mellem begge strandene Karon og Kata, der er forskellige, medfører, at du kan variere mellem hvilken strand du vil besøge.

Afslapning eller vandrutsjebane
Hotellet består af to forskellige områder, hvor den nyeste del er højt beliggende på en lille bakke. Fra poolen i den øvre del kan børnene rutsje ned af den spiralformede vandrutsjebane, heroppe ligger også poolbaren. Poolen i den nedre del er bygget i terrasser og har en rolig atmosfære.

I spaafdelingen kan du slappe af med massage og forskellige behandlinger, her kan du også benytte jacuzzien uden beregning. Der er også et træningslokale på Diamond Cottage.

Grundpris: Værelse efter valgt type. Amerikansk morgenmad.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger