Tæt på det meste
Fordelagtige favoritter for voksne

Diamond Cottage Resort & Spa SSS+

Populært hotel med god beliggenhed

Pris fra
6 293,-7 293,-
28. nov 2014 fra København i 8 dage
Mellem Karons og Katas strande ligger Diamond Cottage Resort & Spa et af Star Tours mest populære hoteller på Phuket. Meget takket være den gode beliggenhed nær Kata centrum, kun nogle minutters gang fra shopping og restauranter. Læs mere
Pris fra
6 293,-7 293,-
28. nov 2014 fra København i 8 dage

Mellem Karons og Katas strande ligger Diamond Cottage Resort & Spa et af Star Tours mest populære hoteller på Phuket. Meget takket være den gode beliggenhed nær Kata centrum, kun nogle minutters gang fra shopping og restauranter.

Diamond Cottage Resort & Spa er bygget på en skråning op fra Kata centrum, og passer primært til par, der rejser uden børn. Når du træder ind på hotellet mødes du af et imødekommende og venligt personale.

Lige tæt på Katastranden og Karonstranden
At du bor mellem begge strandene Karon og Kata, der er forskellige, medfører, at du kan variere mellem hvilken strand du vil besøge.

To poolomårder og spa
Hotellet består af to forskellige områder, med hver sit poolområde, hvor den nyeste del ligger højt på en bakke. Poolen i den nedre del er bygget i terrasser og har en rolig atmosfære. I den øvre del ligger poolbaren.

I spaafdelingen kan du slappe af med massage og forskellige behandlinger, her kan du også benytte jacuzzien uden beregning. Der er også et træningslokale på Diamond Cottage.

Grundpris: Værelse efter valgt type. Amerikansk morgenmad. Nytårsmiddag indgår.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger