Star Tours Koh Lanta
S?k pris och boka resa

Rejser til Koh Lanta

Koh Lanta tiltrækker mange, der vil opleve den tilbagelænede stemning i Thailand. Med fantastiske strande, storslået regnskov, restauranter og forlystelser, passer Koh Lanta til de fleste. Du kan bo på vores Blue Village med aktiviteter for store og små, men også på håndplukkede hoteller i kategorierne Familievenligt, Fred & ro eller Lille & hyggeligt. Læs mere

Koh Lanta tiltrækker mange, der vil opleve den tilbagelænede stemning i Thailand. Med fantastiske strande, storslået regnskov, restauranter og forlystelser, passer Koh Lanta til de fleste. Du kan bo på vores Blue Village med aktiviteter for store og små, men også på håndplukkede hoteller i kategorierne Familievenligt, Fred & ro eller Lille & hyggeligt.

Koh Lanta ligger ved Phang Nga-bugtens munding lidt syd for Krabi og Phi-Phi-øerne. Den er 25 kilometer lang og dermed en af Thailands største øer.

Strande på Koh Lanta
De fineste strande ligger ved Koh Lantas vestkyst, og det er også her du finder vores hoteller, ved fire forskellige strande langs en kyststrækning på cirka 10 kilometer. Jo længere sydpå du kommer, desto roligere bliver der. Men der er alligevel et udvalg af småbutikker og charmerende strandrestauranter overalt.

 


  • Klong Dao er øens mest livlige og tætbefolkede strand med mange restauranter, og den ligger nær hovedbyen Saladan. Her ligger Blue Village Chada Beach Resort med aktiviteter for børn og unge samt træningsmuligheder for voksne. Twin Lotus hører til hotelkategorien Fred & ro.
  • Long Beach (Klong Phra-Ae), øens smukkeste strand, er ikke lige så lavvandet, og dermed perfekt til større børn. Ved stranden ligger Lanta Casuarina Beach Resort i kategorien Familievenligt. Der er en hel del restauranter at vælge mellem.
  • Klong Khong-stranden, ægte thailandsk med lyst sand og svajende palmer. Tempoet er meget roligt, på vores hotel Sea Sand Sun bor du i enkle bungalows på stranden.
  • Klong Nin, lige så fredelig, men med et større udvalgt af strandrestauranter, butikker og minimarkeder.Restauranter og shopping

Fra Blue Village Exotic kan du gå en lang tur til fiskerbyen Saladan, og fra andre hoteller kommer du nemt og billigt dertil med en tuk-tuk. Her tager man til for at spise på nogle af de mange fiske- og skaldyrsrestauranter med træterrasser ud mod havet. Og for at gå rundt blandt markedsboder og småbutikker i gaderne.

 

Dykning
Koh Lanta indgår i en maritim nationalpark med nogle af landets fineste dykkersteder, blandt andet de to undervandsklipper Hin Daeng og Hin Muang, der ligger syd for Koh Lanta. Hin Daeng stikker delvist op af havet, og under havoverfladen er der koralfyldte klippevægge, farverige undervandsplanter og masser af fisk. Med lidt held kan du også opleve rokker. Der er lige så meget at opleve ved Hin Muang, der ligger helt under havoverfladen.

 


Meget at foretage sig på Koh Lanta
  • Snorkeludflugter til koralrev ved Koh Haa, Koh Rok og den berømte Emerald Cave på Koh Mook
  • Ørundtur med elefantridning
  • Jeepsafari blandt jungle og regnskov
  • Thailandsk madlavningskursus

 

Vis mindre

Beregnet flyvetid:

Ca. 11 timer. Flyvetid fra Kastrup.

Transfer:

Fra Krabis lufthavn til Koh Lanta med minibus og to bilfærger ca. 2-3 timer, afhængig af ventetid ved færgerne. Fra kajen i Saladan på Koh Lanta til første hotelstop ca. 15 min. Vis mere

Fra Krabis lufthavn til Koh Lanta med minibus og to bilfærger ca. 2-3 timer, afhængig af ventetid ved færgerne.
Fra kajen i Saladan på Koh Lanta til første hotelstop ca. 15 min.

Transfer indgår i rejsens pris. Guiderne møder dig i lufthavnen, men følger ikke med i bussen til hotellet.

Transfer når du bestiller Koh Lanta i kombination med en by på fastlandet
Vælger du Koh Lanta i kombination med et rejsemål på fastlandet, kan du bestille transfer mod tillæg, så indgår alle transporter under hele rejsen. Fra Krabis lufthavn til Koh Lanta med minibus og to bilfærger ca. 2-3 timer, afhængig af ventetid ved færgerne.

Indcheckning
Ved tidlig ankomst til hotellet kan der forekomme en vis ventetid, inden du får adgang til dit værelse. Hotellet gør hvad de kan for at du kan få dit værelse så tidligt som muligt. Men nogle gange kan det medføre, at du skal vente i en eller flere timer. Ifølge internationale hotelregler skal værelset være klar til indcheckning senest kl. 15.00.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger