Rejser til Koh Lanta

Koh Lanta er for mange drømmen om et thailandsk paradis. Med fantastiske strande, storslået regnskov, restauranter, forlystelser og en afslappende stemning, passer Koh Lanta til de fleste. Du kan bo på vores Blue Village med aktiviteter for store og små, men også på håndplukkede hoteller i kategorierne Familievenligt, Fred & ro eller Lille & hyggeligt. Læs mere

Koh Lanta er for mange drømmen om et thailandsk paradis. Med fantastiske strande, storslået regnskov, restauranter, forlystelser og en afslappende stemning, passer Koh Lanta til de fleste. Du kan bo på vores Blue Village med aktiviteter for store og små, men også på håndplukkede hoteller i kategorierne Familievenligt, Fred & ro eller Lille & hyggeligt.

Koh Lanta ligger ved Phang Nga-bugtens munding lidt syd for Krabi og Phi-Phi-øerne. Det er en stor aflang ø, som måler 25 kilometer fra nord til syd. Det gør den til en af det sydlige Thailands største øer.

Fire dejlige strande
De fineste strande ligger ved Koh Lantas vestkyst, og det er også her du finder vores hoteller, ved fire forskellige strande langs en kyststrækning på cirka 10 kilometer. Jo længere sydpå du kommer, desto roligere bliver der. Men der er alligevel et udvalg af småbutikker og charmerende strandrestauranter overalt. Og vil du skifte miljø for en dag eller aften, er der ikke langt til hovedbyen Saladan.

Livlige Klong Dao Beach
Khlong Dao-stranden er øens mest livlige og tætbefolkede strand, den er cirka tre km lang og ligger længst mod nord nær øens charmerende hovedby Saladan. Stranden er lavvandet og børnevenlig med mange restauranter i palmernes skygge. Her i området har mange europæere købt hus, og der er et forholdsvist stort udbud af butikker og restauranter.

Familieferie på Blue Village
I Klong Dao-strandens nordlige ende, mindre end to kilometer fra Saladan, ligger vores elegante og familievenlige Blue Village Chada Beach Resort & Spa. Her bor du direkte ved stranden med adgang til flere store pools, restaurant, spa og andre faciliteter. Vores Blue Village-værter arrangerer aerobic inden morgenmaden, vandgymnastik, beachvolley og meget andet. Til familiens yngste er der Bamseklub (bestilles hjemmefra) og gratis aktiviteter for såvel større børn som teenagere.

Mange restauranter i Saladan
Fra Blue Village kan du gå en lang tur til Saladan, og fra andre hoteller kommer du nemt og billigt dertil med en tuk-tuk. Saladan er en charmerende fiskerby, der er blevet Koh Lantas centrum, da den huser øens eneste rigtige havn. Her oplever du det thailandske hverdagsliv, og du bør absolut tage hertil for at spise en romantisk middag på en af de mange charmerende fiske- og skaldyrsrestauranter med træterrasser ud mod havet.

Smukke Long Beach
Længere syd på ligger den fire kilometer lange Long Beach (Khlong Phra-Ae), der betragtes som øens smukkeste. Den er ikke lige så lavvandet, men er perfekt for dem, der rejser med lidt større børn. Her tilbyder vi for eksempel god indkvartering direkte på stranden på hotel Lanta Casuarina Beach Resort, der indgår i vores kategori Familievenligt. Langs stranden ligger der en hel del strandrestauranter og barer, men forlystelseslivet er forholdsvis roligt og stemningen behageligt "laid back".

Mindre strande
Klong Khong-stranden er endnu mere ægte thailandsk med lyst sand og svajende palmer. Her er der nogle enkle resorts og bungalowhoteller, og tempoet er meget roligt og afslappet. Den noget mindre strand Klong Nin er af samme type, men har et lidt større udbud af strandrestauranter, butikker og minimarkeder.

Perfekt til dykning
Koh Lanta indgår desuden i en maritim nationalpark med nogle af landets fineste dykkersteder, blandt andet de to undervandsklipper Hin Daeng og Hin Muang, der ligger syd for Koh Lanta. Hin Daeng stikker delvist op af havet, og under havoverfladen er der koralfyldte klippevægge, farverige undervandsplanter og masser af fisk. Med lidt held kan du også opleve rokker. Der er lige så meget at opleve ved Hin Muang, der ligger helt under havoverfladen.

Snorkling, elefantridning og andre udflugter
Til dig, der hellere vil snorkle, arrangerer vi bådudflugter til koralrev ved Phi Phi-øerne, Koh Haa, Koh Rok og den berømte Emerald Cave på Koh Mook. Blandt de øvrige udflugter er der en ørundtur med elefantridning, en jeepsafari og et thailandsk madlavningskursus. Du kan læse om alle vores udflugter her på siden fra slutningen af marts.

Vis mindre
Beregnet flyvetid: Flyvetid ca. 11 timer 15 min.
Transfer: Fra Krabis lufthavn til Koh Lanta med minibus og to bilfærger ca. 2-3 timer, afhængig af ventetid ved færgerne. Vis mere

Fra Krabis lufthavn til Koh Lanta med minibus og to bilfærger ca. 2-3 timer, afhængig af ventetid ved færgerne.
Fra kajen i Saladan på Koh Lanta til første hotelstop ca. 15 min.

Transfer indgår i rejsens pris. Guiderne møder dig i lufthavnen, men følger ikke med i bussen til hotellet.

Transfer når du bestiller Koh Lanta i kombination med en by på fastlandet
Vælger du Koh Lanta i kombination med et rejsemål på fastlandet, kan du bestille transfer mod tillæg, så indgår alle transporter under hele rejsen. Fra Krabis lufthavn til Koh Lanta med minibus og to bilfærger ca. 2-3 timer, afhængig af ventetid ved færgerne.

Indcheckning
Ved tidlig ankomst til hotellet kan der forekomme en vis ventetid, inden du får adgang til dit værelse. Hotellet gør hvad de kan for at du kan få dit værelse så tidligt som muligt. Men nogle gange kan det medføre, at du skal vente i en eller flere timer. Ifølge internationale hotelregler skal værelset være klar til indcheckning senest kl. 15.00.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger