Star Tours Thailand

Rejser til Thailand

Længes du efter at rejse til Thailand, kan du se frem til en blanding af strande, snorkling, shopping og et skønt klima. At Star Tour har det største udvalg af rejser til Thailand hænger sammen med vores store erfaring (30 år). Du rejser med bekvemt direkte fly til Phuket og Krabikysten. Et af vores bedste tips er at kombinere flere rejsemål ugevis. Læs mere

Længes du efter at rejse til Thailand, kan du se frem til en blanding af strande, snorkling, shopping og et skønt klima. At Star Tour har det største udvalg af rejser til Thailand hænger sammen med vores store erfaring (30 år). Du rejser med bekvemt direkte fly til Phuket og Krabikysten. Et af vores bedste tips er at kombinere flere rejsemål ugevis.

Du kan vælge mellem mange af Thailands mest kendte rejsemål. Klik på linkene og læs mere om:

  • Phuket: Karon Beach, Kata beach og flere andre rejsemål med restauranter, barer og shoppinggader.
  • Krabikysten: Krabi (Ao Nang) og Klong Muang Beach, hvor du også kan tage på udflugter med longtailbåde til små øer.
  • Khao Lak: Lavvandede strande, regnskov og vores fine Family Lifte Mai Khao Lak
  • Bangkok: Shopping og buddhisttempler, kombiner med sol og badning på øerne
  • Hua Hin: Thailandsk hverdagsliv, fine strande og golf.
  • Koh Samui, Koh Samet og Koh Chang: Dykning, badning og snorkling på nogle af øerne, kombineret med shopping i Bangkok

Hoteller ved strandene
Det er nemt at finde et hotel, der passer til lige netop dig. Uanset om du vil bo på et ferieresort eller i en bungalow på stranden. Skal du rejse til Thailand med hele familien, er det moderne Family Life Mai Khao Lak det bedste du kan vælge. Andre familiefavoritter er Blue Star Centara Kata Beach og Blue Star Merlin Beach Resort. Til voksne der rejser uden børn, er der hoteller i kategorier som De Luxe og Tæt på det meste.

Nonstop til Thailand
Du flyver med TUIfly Nordics langdistancefly Boeing 767 direkte til Phuket eller Krabi. Det er iøvrigt kun Star Tour, der har nonstop charter til Krabi. Til Bangkok flyver du med Thai Airways rutefly, det er også nonstop.

Kombiner med TEMA
Du kan få endnu flere oplevelser ved at kombinere sol- og badeferien med TEMAs rundrejser Sydthailands skærgård og regnskove eller Thailand rundt – en rejse i smilets land.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger

Star Tours Thailand