Star Tours Thailand

Rejser til Thailand

Stadig flere opdager hvor dejligt det er at rejse til Thailand i sommerhalvåret. Der er lidt større risiko for regnbyger, men det er stadig lige varmt og skønt. Tempoet er roligere og prisniveauet lavere. Vælg mellem rejsemål på Phuket, Krabikysten og i Khao Lak. Et tip: tilbring to nætter i Bangkok på hjemrejsen. Læs mere

Stadig flere opdager hvor dejligt det er at rejse til Thailand i sommerhalvåret. Der er lidt større risiko for regnbyger, men det er stadig lige varmt og skønt. Tempoet er roligere og prisniveauet lavere. Vælg mellem rejsemål på Phuket, Krabikysten og i Khao Lak. Et tip: tilbring to nætter i Bangkok på hjemrejsen.

Om sommeren tilbyder vi flere forskellige rejsemål i Thailand:

  • Phuket: Karon Beach, Kata beach og flere andre rejsemål med restauranter, barer og shoppingområder.
  • Krabikysten: Aonang og Klong Muang Beach, hvor du også kan tage på udflugter med longtailbåde til små øer
  • Khao Lak med lavvandede strande, regnskov og hoteller med store poolområder 

Hoteller for enhver smag
Du kan vælge mellem hoteller i kategorier fra Billigt, men godt til femstjernet De Luxe, Tæt på det meste eller Fred & ro. Påtænker du at rejse til Thailand med hele familien, kan du se nærmere på kategorien Familievenligt, hvor du får meget for pengene. Se efter kategorien Voksne & venner, hvis du rejser uden børn.

To nætter i Bangkok
Du flyver med Thai Airways bekvemme rutefly til Bangkok, og videre med indenrigsfly til Phuket. Ønsker du et par dage i Bangkok, kan du uden ekstra omkostninger erstatte de to sidste hotelnætter på Phuket, Krabikysten eller i Khao Lak med to nætter i Bangkok. Lidt shopping i MBK, en bådtur på floden for at se Grand Palace, eller en tur på madmarkedet gør, at du får endnu mere ud af din rejse.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger

Star Tours Thailand