Star Tours Thailand

Rejser til Thailand

Længes du efter at rejse til Thailand, kan du se frem til en blanding af strande, snorkling, shopping og et skønt klima. At Star Tour har det største udvalg af rejser til Thailand hænger sammen med, at vi har samlet en masse erfaring, siden vi kom hertil i 1986. Du kan vælge mellem kendte rejsemål som Phuket og Krabi (Ao Nang) og småøer som Koh Mook. Vi anbefaler at du kombinerer flere rejsemål med en uge hvert sted. Læs mere

Længes du efter at rejse til Thailand, kan du se frem til en blanding af strande, snorkling, shopping og et skønt klima. At Star Tour har det største udvalg af rejser til Thailand hænger sammen med, at vi har samlet en masse erfaring, siden vi kom hertil i 1986. Du kan vælge mellem kendte rejsemål som Phuket og Krabi (Ao Nang) og småøer som Koh Mook. Vi anbefaler at du kombinerer flere rejsemål med en uge hvert sted.

Hoteller ved strandene
Det er nemt at finde et hotel, der passer til lige netop dig. Uanset om du vil bo på et ferieresort eller i en buglaow på stranden. Vores feriebyer Blue Village, med aktiviteter for alle aldersgrupper, findes i Si Kao, Khao Lak, ved Tri Trang Beach og på Koh Lanta. Voksne der rejser uden børn, kan vælge mellem moderne designede Blue Couples i Khao Lak og mange andre hoteller. Andre hotelkategorier er Billigt, men godt, Fred & ro, Tæt på det mest, Voksne & venner samt De Luxe.

Nonstop til Thailand
Du flyver med TUIfly Nordics langdistancefly Boeing 767 direkte til Phuket eller Krabi. Det er iøvrigt kun Star Tour, der har nonstop charter til Krabi. Til Bangkok flyver du med Thai Airways rutefly, det er også nonstop.

Kombiner med TEMA
Du kan få endnu flere oplevelser ved at kombinere sol- og badeferien med TEMAs rundrejser Sydthailands skærgård og regnskove eller Thailand rundt – en rejse i smilets land.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger

Star Tours Thailand