Rejser til Thailand

Vil du rejse til Thailand, kan du se frem til et miks af skønne strande, snorkling, shopping, naturoplevelser og et skønt klima. Hos Star Tour finder du det største udvalg af rejser til Thailand. Fra velkendte rejsemål til småøer, hvor få har sat deres fodaftryk. Fra bekvemme ferieresorts til bungalows på stranden. Flyvetiden bliver kortere, da vi flyver nonstop med nogle af verdens mest moderne fly. Nyhed! Nu har vi også 10-dages rejser til udvalgte hoteller i Thailand. Læs mere

Vil du rejse til Thailand, kan du se frem til et miks af skønne strande, snorkling, shopping, naturoplevelser og et skønt klima. Hos Star Tour finder du det største udvalg af rejser til Thailand. Fra velkendte rejsemål til småøer, hvor få har sat deres fodaftryk. Fra bekvemme ferieresorts til bungalows på stranden. Flyvetiden bliver kortere, da vi flyver nonstop med nogle af verdens mest moderne fly. Nyhed! Nu har vi også 10-dages rejser til udvalgte hoteller i Thailand.

Det er let at finde et hotel, der passer til netop dig. For eksempel er der vores feriebyer Blue Village med aktiviteter for alle aldre i Si Kao, Khao Lak, ved Tri Trang Beach på Phuket og på Koh Lanta. Til voksne, der rejser uden børn, har vi blandt andet det moderne designede Blue Couples i Khao Lak, og mange andre hoteller. Andre hotelkategorier er Billigt, men godt, Fred & ro, Spahoteller, Tæt på det meste og De Luxe.

Du kan også skræddersy din egen rejse, ved at kombinere flere rejsemål.

Endnu flere oplevelser venter, hvis du kombinerer sol- og badeferien med en af TEMAs rundrejser: Sydthailands skærgård og regnskove, Phuket og Chiang Mai eller Cykling i det sydlige Thailand. Læs mere på.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger

Star Tours Thailand

 • Phuket
  Phuket
  Phuket

  Phuket

  Vælg mellem Phukets fineste strande og udvalgte hoteller, fra Blue Village Exotic med familieaktiviteter til elegante spa-hoteller.

 • Klong Muang Beach (Krabi)
  Klong Muang Beach (Krabi)
  Klong Muang Beach (Krabi)

  Klong Muang Beach (Krabi)

  Fredeligt rejsemål med fin strand, der vender mod solnedgangen. Foruden charmerende restauranter findes det førsteklasses Blue Star og bungalows ved stranden.

 • Koh Lanta
  Koh Lanta
  Koh Lanta

  Koh Lanta

  Fredelig og smuk ø, som byder på skøn afslapning nær førsteklasses strande. Her kan du bo på vores dejlige Blue Village direkte ved stranden.

 • Ao Nang (Krabi)
  Ao Nang (Krabi)
  Ao Nang (Krabi)

  Ao Nang (Krabi)

  Badeby i hjertet af Krabi på fastlandet. Med shopping, restauranter, forlystelsesliv og longtailbåde, der kan sejle dig til de paradisiske strande i den omgivende skærgård.

 • Koh Kradan (Krabi)
  Koh Kradan (Krabi)
  Koh Kradan (Krabi)

  Koh Kradan (Krabi)

  Oplev en rigtig barfodet luksus på en bilfri lilleputø med hvide strande og turkist vand. Ved koralrevet, lige ved øen, kan du snorkle uden at skulle langt ud.

 • Koh Mook
  Koh Mook
  Koh Mook

  Koh Mook

  Bland afslapning ved paradisiske strande med snorkling i krystalklart vand. På Koh Mook er atmosfæren behagelig og fredfyldt.

 • Si Kao (Krabi)
  Si Kao (Krabi)
  Si Kao (Krabi)

  Si Kao (Krabi)

  En fredelig og naturskøn del af Krabikysten, hvor vores Blue Village ligger direkte ved stranden, med alt fra Bamseklub til aerobica of udendørs biograf.

 • Koh Hai (Krabi)
  Koh Hai (Krabi)
  Koh Hai (Krabi)

  Koh Hai (Krabi)

  Find roen på en ø, hvor snorkling, afslapning og badning ved hvide strande er hovedbeskæftigelsen.

 • Bangkok
  Bangkok
  Bangkok

  Bangkok

  Kanaler, shopping, buddhistiske templer og et fantastisk restaurantudbud. Vælg selv, om du kun vil blive i Bangkok eller vil kombinere med sol og badning ved kysten eller på øerne.

 • Hua Hin
  Hua Hin
  Hua Hin

  Hua Hin

  Det rigtige valg til dig, der vil have badning og afslapning, men samtidig leve tæt på den thailandske dagligdag med templer, fiskere og markeder.

 • Koh Chang
  Koh Chang
  Koh Chang

  Koh Chang

  Thailands andenstørste ø med lyse strande i bugter, frodig regnskov og charmerende byer. Vælg mellem små og store hoteller ved de fineste strande.

 • Koh Samet
  Koh Samet
  Koh Samet

  Koh Samet

  Lille naturskøn ø med hvide strande i bugter, og charmerende restauranter. Du bor på førsteklasses resorthoteller og kan kombinere med nogle dage i Bangkok.

 • Koh Samui
  Koh Samui
  Koh Samui

  Koh Samui

  En smuk og tilpas stor ø med palmefyldte strande, junglevegetation, udflugtsmål, charmerende byer og farverige markeder.

 • Koh Tao
  Koh Tao
  Koh Tao

  Koh Tao

  Kan du lide dykning, snorkling, skønne strande og en tilbagelænet stemning, så er Koh Tao det rette valg. Her finder du en skøn blanding af farverige koralrev, tropisk natur, hyggelige restauranter og en afslappet atmosfære. Vores hotel ligger direkte ved øens bedste strand. Koh Tao er en kun 21 km² stor ø i Siambugten, lidt nord for den større og mere kendte ø Koh Samui. Her er turismen endnu begrænset og rygsæksatmosfæren er dominerende.  Regnskov, strande og snorkling Koh Tao er et dykkerparadis takket være sit krystalklare vand og mange koralrev med farverige fisk. Desuden er der mange dykkersteder nær land. Men selv uden det er Koh Tao stadig en paradisø. Det kuperede landskab er dækket af tropisk vegetation, der ved kysterne mødes af finkornede sandstrande. Bo direkte ved stranden Vores charmerende hotel Koh Tao Cabana ligger direkte ved øens fineste strand Sairee Beach. Høje kokospalmer svajer ud over den næsten to kilometer lange strand, hvor fredelige afsnit afløses af dykkercentre, restauranter, barer og småbutikker. Stemningsfulde aftener Når solen går ned forvandles Sairee-stranden til en hyggelig dagligstue for øens afslappende natteliv. Restauranterne sætter deres borde ud i sandet, og fakler og musik skaber den rette stemning. Fiskerby ved havnen Med en taxi kan du på ti minutter komme til Koh Taos lille hovedby Mai Haad, hvor bådene fra fastlandet lægger til. Her er der en hel del restauranter og småbutikker, samtidig med at følelsen af en gammel fiskerby er bevaret. Kombiner med BangkokRejselængden er to uger og du flyver med Thai Airways rutefly til Bangkok uden mellemlandinger på cirka 11 timer. Derefter fortsætter du med indenrigsfly (ca. 1 time) til Koh Samui , og videre med færge (2 timer) til Koh Tao. Har du lyst, kan du også opleve Bangkok uden ekstra omkostninger ved at udskifte de to første eller to sidste nætter på Koh Tao med to nætter i Bangkok. 

Til toppen af siden