Star Tours Thailand
S?k pris och boka resa

Rejser til Thailand

Vil du rejse til Thailand, kan du se frem til et miks af skønne strande, snorkling, shopping, naturoplevelser og et skønt klima. Hos Star Tour finder du det største udvalg af rejser til Thailand. Fra velkendte rejsemål som Phuket og Krabi (Ao Nang) til småøer som Koh Mook. Du kan også kombinere flere rejsemål. Læs mere

Vil du rejse til Thailand, kan du se frem til et miks af skønne strande, snorkling, shopping, naturoplevelser og et skønt klima. Hos Star Tour finder du det største udvalg af rejser til Thailand. Fra velkendte rejsemål som Phuket og Krabi (Ao Nang) til småøer som Koh Mook. Du kan også kombinere flere rejsemål.

Det er let at finde et hotel, der passer til netop dig. For eksempel er der vores feriebyer Blue Village med aktiviteter for alle aldre i Si Kao, Khao Lak, ved Tri Trang Beach på Phuket og på Koh Lanta. Til voksne, der rejser uden børn, har vi blandt andet det moderne designede Blue Couples i Khao Lak, og mange andre hoteller. Andre hotelkategorier er Billigt, men godt, Fred & ro, Spahoteller, Tæt på det meste og De Luxe.

Flyvetiden bliver kortere, da vi flyver nonstop med nogle af verdens mest moderne fly. Nyhed! Nu har vi også 10-dages rejser til udvalgte hoteller i Thailand.

Endnu flere oplevelser venter, hvis du kombinerer sol- og badeferien med en af TEMAs rundrejser: Sydthailands skærgård og regnskove, Phuket og Chiang Mai eller Cykling i det sydlige Thailand. 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger

Star Tours Thailand