Star Tours Thailand

Rejser til Thailand

Stadig flere opdager hvor meget Thailand har at byde på, selv i sommerhalvåret. Selv om risikoen for korte tropiske regnskyl er noget større, så skinner solen oftest, og det er lige varmt og skønt hele året. Desuden er tempoet roligere og prisniveauet lavere om sommeren. Læs mere

Stadig flere opdager hvor meget Thailand har at byde på, selv i sommerhalvåret. Selv om risikoen for korte tropiske regnskyl er noget større, så skinner solen oftest, og det er lige varmt og skønt hele året. Desuden er tempoet roligere og prisniveauet lavere om sommeren.

Om sommeren tilbyder vi flere forskellige rejsemål på Phuket, i Ao Nang på Krabikysten og strandparadiset Khao Lak.

Du kan vælge mellem hoteller i kategorier fra Billigt, men godt til femstjernet De Luxe, ligesom Tæt på det meste eller Fred & ro. Rejser du på tomandshånd, nabefaler vi vores Blue Couples Sensimar Khaolak Beach Front Resort med elegant desing i en voksen smag

Da flyet går via Bangkok, kan du desuden kombinere strandferien med nogle dages shopping og seværdigheder i den hektiske hovedstad. Velkommen til mulighedernes Thailand.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger

Star Tours Thailand

 • Khao Lak
  Khao Lak
  Khao Lak

  Khao Lak

  Drømmebeliggenhed mellem regnskoven og nogle af Thailands bedste strande. Blandt vores elegante strandhoteller findes både et Blue Couples til voksne uden børn og et femstjernet De Luxe.

 • Phuket
  Phuket
  Phuket

  Phuket

  Om sommeren flyver vi dig til Phukets strande med Thai Airways via Bangkok. Har du lyst, kan du afslutte ferien med to nætter i Bangkok.

 • Ao Nang (Krabi)
  Ao Nang (Krabi)
  Ao Nang (Krabi)

  Ao Nang (Krabi)

  Badeby i hjertet af Krabi på fastlandet. Med shopping, restauranter, forlystelsesliv og longtailbåde, der kan sejle dig til de paradisiske strande i den omgivende skærgård.

 • Bangkok
  Bangkok
  Bangkok

  Bangkok

  Kombiner strand og storby. Afslut sol- og badeferien på Phuket, i Khao Lak eller Ao Nang med to nætter i Bangkok.

 • Fly og hotelnat
  Fly og hotelnat
  Fly og hotelnat

  Fly og hotelnat

  Billig pakke med flyrejse og første hotelovernatning på Phuket. Til dig, der har planer om at rejse rundt i Thailand på egen hånd.