Star Tours Thailand

Rejser til Thailand

Vil du rejse til Thailand, kan du se frem til et miks af skønne strande, snorkling, shopping, naturoplevelser og et skønt klima. Hos Star Tour finder du det største udvalg af rejser til Thailand. Fra velkendte rejsemål til småøer, hvor få har sat deres fodaftryk. Fra bekvemme ferieresorts til bungalows på stranden. Flyvetiden bliver kortere, da vi flyver nonstop med nogle af verdens mest moderne fly. Nyhed! Nu har vi også 10-dages rejser til udvalgte hoteller i Thailand. Læs mere

Vil du rejse til Thailand, kan du se frem til et miks af skønne strande, snorkling, shopping, naturoplevelser og et skønt klima. Hos Star Tour finder du det største udvalg af rejser til Thailand. Fra velkendte rejsemål til småøer, hvor få har sat deres fodaftryk. Fra bekvemme ferieresorts til bungalows på stranden. Flyvetiden bliver kortere, da vi flyver nonstop med nogle af verdens mest moderne fly. Nyhed! Nu har vi også 10-dages rejser til udvalgte hoteller i Thailand.

Det er let at finde et hotel, der passer til netop dig. For eksempel er der vores feriebyer Blue Village med aktiviteter for alle aldre i Si Kao, Khao Lak, ved Tri Trang Beach på Phuket og på Koh Lanta. Til voksne, der rejser uden børn, har vi blandt andet det moderne designede Blue Couples i Khao Lak, og mange andre hoteller. Andre hotelkategorier er Billigt, men godt, Fred & ro, Spahoteller, Tæt på det meste og De Luxe.

Du kan også skræddersy din egen rejse, ved at kombinere flere rejsemål.

Endnu flere oplevelser venter, hvis du kombinerer sol- og badeferien med en af TEMAs rundrejser: Sydthailands skærgård og regnskove, Phuket og Chiang Mai eller Cykling i det sydlige Thailand. Læs mere på.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger

Star Tours Thailand

 • Si Kao (Krabi)
  Si Kao (Krabi)
  Si Kao (Krabi)

  Si Kao (Krabi)

  En fredelig og naturskøn del af Krabikysten, hvor vores Blue Village ligger direkte ved stranden, med alt fra Bamseklub til aerobica of udendørs biograf.

 • Phuket og Khao Lak
  Phuket og Khao Lak
  Phuket og Khao Lak

  Phuket og Khao Lak

  På Phuket og i Khao Lak findes alt du kan ønske dig af strande, dykning, shopping og hoteller, fra Blue Village med aktiviteter til elegante spa-hoteller. Du kan desuden rejse fra Billund med verdens mest moderne fly.

 • Koh Lanta
  Koh Lanta
  Koh Lanta

  Koh Lanta

  Fredelig og smuk ø, som byder på skøn afslapning nær førsteklasses strande. Her kan du bo på vores dejlige Blue Village direkte ved stranden.

 • Hua Hin
  Hua Hin
  Hua Hin

  Hua Hin

  Det rigtige valg til dig, der vil have badning og afslapning, men samtidig leve tæt på den thailandske dagligdag med templer, fiskere og markeder.

 • Ao Nang (Krabi)
  Ao Nang (Krabi)
  Ao Nang (Krabi)

  Ao Nang (Krabi)

  Badeby i hjertet af Krabi på fastlandet. Med shopping, restauranter, forlystelsesliv og longtailbåde, der kan sejle dig til de paradisiske strande i den omgivende skærgård.

 • Koh Kradan (Krabi)
  Koh Kradan (Krabi)
  Koh Kradan (Krabi)

  Koh Kradan (Krabi)

  Oplev en rigtig barfodet luksus på en bilfri lilleputø med hvide strande og turkist vand. Ved koralrevet, lige ved øen, kan du snorkle uden at skulle langt ud.

 • Klong Muang Beach (Krabi)
  Klong Muang Beach (Krabi)
  Klong Muang Beach (Krabi)

  Klong Muang Beach (Krabi)

  Fredeligt rejsemål med fin strand, der vender mod solnedgangen. Foruden charmerende restauranter findes det førsteklasses Blue Star og bungalows ved stranden.

 • Bangkok
  Bangkok
  Bangkok

  Bangkok

  Kanaler, shopping, buddhistiske templer og et fantastisk restaurantudbud. Vælg selv, om du kun vil blive i Bangkok eller vil kombinere med sol og badning ved kysten eller på øerne.

 • Koh Hai (Krabi)
  Koh Hai (Krabi)
  Koh Hai (Krabi)

  Koh Hai (Krabi)

  Find roen på en ø, hvor snorkling, afslapning og badning ved hvide strande er hovedbeskæftigelsen.

 • Koh Mook
  Koh Mook
  Koh Mook

  Koh Mook

  Bland afslapning ved paradisiske strande med snorkling i krystalklart vand. På Koh Mook er atmosfæren behagelig og fredfyldt.

 • Koh Samet
  Koh Samet
  Koh Samet

  Koh Samet

  Lille naturskøn ø med hvide strande i bugter, og charmerende restauranter. Du bor på førsteklasses resorthoteller og kan kombinere med nogle dage i Bangkok.

 • Koh Chang
  Koh Chang
  Koh Chang

  Koh Chang

  Thailands andenstørste ø med lyse strande i bugter, frodig regnskov og charmerende byer. Vælg mellem små og store hoteller ved de fineste strande.

 • Koh Tao
  Koh Tao
  Koh Tao

  Koh Tao

  Tropisk paradisø, der byder på dykning og snorkling af højeste klasse. Det afslappende aftenliv på strandbarer og restauranter har en herlig stemning.

 • Koh Samui
  Koh Samui
  Koh Samui

  Koh Samui

  En smuk og tilpas stor ø med palmefyldte strande, junglevegetation, udflugtsmål, charmerende byer og farverige markeder.