BlueStar
Populære hoteller med familieaktiviteter

Marylanza SSSS+

Familiehotel med All Inclusive-muligheder

Her kan du forkæle hele familien. Blue Star Marylanza er et moderne og internationalt lejlighedshotel beliggende direkte ved en af Tenerifes mange golfbaner, og i gåafstand til Playa de las Américas og Los Cristianos. Marylanza har desuden et af Tenerifes bedste spa- og fitnesscentre. Læs mere

Her kan du forkæle hele familien. Blue Star Marylanza er et moderne og internationalt lejlighedshotel beliggende direkte ved en af Tenerifes mange golfbaner, og i gåafstand til Playa de las Américas og Los Cristianos. Marylanza har desuden et af Tenerifes bedste spa- og fitnesscentre.

Som sædvanligt på Blue Star er vores værter til stede alle ugens dage. Play Hotel er til børn med en livlig fantasi, læs mere under rubrikken Altid på Blue Star herunder.

Sport, spa og opvarmet pool
Hotellet har tre pools, hvor den ene voksenpool er opvarmet. Du kan også prøve vandaerobics, eller forkæle dig selv med et afslappende besøg i hotellets spa. I fitnesscentret tilbydes blandt andet nogle af Tenerifes bedste pilates- og spinningklasser.

Lille legehjørne til de mindste børn
I Marylanzas legeplads, der ligger i skyggen, er der klatrestativ, rutchebane og gynger.

Bestil måltider
Morgenmad og All Inclusive kan bestilles mod tillæg. I All Inclusive indgår is til børnene samt nytårsmiddag 31/12. Marylanza har både à la carte- og buffetrestaurant samt en kombineret servering med bar og café.

Hotellet arrangerer aftenunderholdning et par gange om ugen.

Grundpris: Ophold i lejlighed. Ingen måltider.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger