Star Tours Tenerife

Rejser til Tenerife

Rejs til Tenerife, så bliver feriens muligheder nærmest uendelige. Når du ikke vil ligge på stranden, kan du shoppe, gå i spa, tilbringe en dag i vandlandet Siam Park, tage på spektakulære naturudflugter, spise tapas eller skaldyrspaella og gå på natklub. Med koncepthoteller som Blue Village, Blue Couples, Blue Star og Sensatori får ferien den indretning der passer dig. Læs mere

Rejs til Tenerife, så bliver feriens muligheder nærmest uendelige. Når du ikke vil ligge på stranden, kan du shoppe, gå i spa, tilbringe en dag i vandlandet Siam Park, tage på spektakulære naturudflugter, spise tapas eller skaldyrspaella og gå på natklub. Med koncepthoteller som Blue Village, Blue Couples, Blue Star og Sensatori får ferien den indretning der passer dig.

Mange forskellige klimazoner
Tenerife er den kanariske øgruppes største ø, med varieret natur og spændende udflugtsmuligheder. På den solsikre sydlige del blomstrer kaktusser i halvørkenen, mens nordkysten er frodig og byder på vin, bananer og tomater. Derimellem ligger den 3.718 meter høje viulkan Teide, omgivet af lavasletter og pinjeskove.

Se og opleve på Tenerife
Selvfølgelig har vi udflugter til Teide. Du kan også bestille delfinsafari, ørundtur, bådture og billetter til dyreparken Loro Parque eller det gigantiske vandland Siam Park i thailandsk stil. Vil du opleve endnu mere, kan du kombinere med en uge på nogle af naboøerne La Gomera og La Palma. Eller med TEMAs rejser Tenerife – et kontinent i miniature eller Vandreferie på Tenerife og La Gomera.

Vælg et rejsemål
Under nedenstående links kan du læse mere om Tenerifes strande, ferieudvalg og bedste hoteller:
Playa Paraiso – et fredfyldt strandrejsemål med Blue Village-hotel
Playa de las Americas – øens største og mest mangfoldige rejsemål
Playa de Fanabe – elegant naboby til Playa de las Americas
Los Gigantes – populært rejsemål på vestkysten med Blue Star- og Blue Couples-hoteller
Los Cristianos – hyggelig og charmerende by nær Playa de las Americas
Alcala – fredelig strandby med femstjernet Sensatorihotel
Puerto de la Cruz – Chamerende by på nordkysten med gode restauranter

Vis mindre

Beregnet flyvetid:

Ca. 5 timer 25 min.. Flyvetid fra Kastrup.

Toplister & anbefalinger

Star Tours Tenerife