Star Tours Los Cristianos

Rejser til Los Cristianos

Los Cristianos på Tenerifes sydkyst blev oprindelig bygget op omkring et torv, en kirke og en fiskerihavn. Og selv om byen i dag er vokset sammen med Playa de las Américas, er charmen bevaret. Rejser du uden børn, er luksuriøse Sensatori perfekt, hvis ikke har vi et hotel i kategorien Familievenligt. Læs mere

Los Cristianos på Tenerifes sydkyst blev oprindelig bygget op omkring et torv, en kirke og en fiskerihavn. Og selv om byen i dag er vokset sammen med Playa de las Américas, er charmen bevaret. Rejser du uden børn, er luksuriøse Sensatori perfekt, hvis ikke har vi et hotel i kategorien Familievenligt.

På begge sider af havnen ligger de lyse sandstrande Playa de Los Cristianos og Playa de las Vistas. De omkranses af en hyggelig strandpromenade med cafeer og småbutikker. Fra havnen afgår færgerne til naboøen La Gomera.

Hyggelig atmosfære
Ved havnen ligger den gamle bykerne med sine smalle gader, bagerier, butikker med håndværk og charmerende restauranter. Ved torvet kan du besøge den hvide kirke Iglesia del Carmen, hvis klokke slår hver time.

Shopping og forlystelser
Shopping, restauranter og natteliv finder du i både i Los Cristianos og i naborejsemålene Playa de las Américas og Playa de Fañabé. Strandpromenaden der knytter byerne sammen, begynder lige ved Los Cristianos havn.

Hoteltips

  • Sensimar Arona Gran & Spa, nyrenoveret med træningstimer og gode restauranter
  • Las Fuentes med den bedste beliggenhed ved strandpromenaden

Udflugtstips

  • Ørundturen Tenerifes hemmeligheder
  • Vulkanen Teide og lavasletten Las Canadas.
  • Delfinsafari, ubådsture og besøg på naboøen La Gomera
  • Vandparken Siam Park med masser af vandrutsjebaner, bølgemaskine og en thailandsk by
  • Dyreparken Loro Parque med spækhuggere, delfiner, papegøjer og pingviner

Husk, at du kan bestille udflugterne hjemmefra.

Forudbestil en bil gennem os
At leje bil er en anden måde at opleve Tenerife på. Alt fra bjergbyer til vandrestier, golfbaner, vandparker og storbyen Santa Cruz ligger indenfor bekvem rækkevidde. Du kan allerede hjemmefra bestille en udlejningsbil i en eller flere dage,

Kombiner med TEMA
Vil du opleve endnu mere, kan du kombinere med  TEMAs rundrejser, der begge er på en uge. Vælg mellem  rundrejsen Tenerife – et eget kontinent og  Vandretur på Tenerife og La Gomera

Vis mindre

Beregnet flyvetid:

Ca. 5 timer 25 min. Tid beregnet fra Kastrup

Transfer:

Bestil transferbus eller bestil en taxi, der kører dig direkte til hotellet. Vis mere

Bestil transferbus eller bestil en taxi, der kører dig direkte til hotellet.

Tranferbus til hotellet
Cirka 25 minutter med bus fra Aeropuerto de Reina Sofia (TFS) til første hotelstop i Los Cristianos. Bussen standser ofte ved flere hoteller og transfertiden kan derfor variere. 

Bestil taxi direkte til hotellet
Bestil din egen taxi til 1-3 personer (inklusive børn under 2 år), der kører dig direkte fra lufthavnen til hotellet. Rejsetider til de enkelte hoteller kan ikke oplyses. Barnestol i taxien kan ikke bestilles.

Vis mindre