Rejser til Los Cristianos

Los Cristianos på Tenerifes sydkyst blev bygget længe før charterturismens indtog omkring et torv, en kirke og en fiskerihavn. Og selv om byen i dag er vokset sammen med Playa de las Américas, er charmen bevaret. Vores hotel i kategorien Tæt på det meste, ligger lige ved strandpromenaden. Læs mere

Los Cristianos på Tenerifes sydkyst blev bygget længe før charterturismens indtog omkring et torv, en kirke og en fiskerihavn. Og selv om byen i dag er vokset sammen med Playa de las Américas, er charmen bevaret. Vores hotel i kategorien Tæt på det meste, ligger lige ved strandpromenaden.

På begge sider af havnen ligger de lyse sandstrande Playa de Los Cristianos og Playa de las Vistas. De omkranses af en hyggelige strandpromenade med cafeer og småbutikker. Fra havnen afgår færgerne til den grønne naboø La Gomera.

Hyggelig atmosfære
Lige oven for havnen begynder den gamle bykerne med sin ældre bebyggelse. De smalle gader er fyldt med cafeer, bagerier, butikker med håndværk og charmerende restauranter. Ved torvet ligger den hvide kirke Iglesia del Carmen, hvis klokke slår hver time.

Hotel til par
Vores hoteller i Los Cristianos er mellemklassehoteller, hvor du får meget for pengene. I forbindelse med næste vinter, kan du allerede nu bestille lejligheder Las Fuentes, der takket være sin perfekte beliggenhed ved strandpromenaden og havnen, hører til vores kategori Tæt på det meste.

Shopping og forlystelser
Uanset hvor du vælger at bo, er det let at tage for sig af det store udvalg af shopping, restauranter og natteliv, som tilbydes både i Los Cristianos og i naborejsemålene Playa de las Américas og Playa de Fañabé. Den smukke strandpromenade langs med søskendebyerne begynder lige ved Los Cristianos havn.

Vandparken Siam Park
En populær forlystelser i nærheden er vandlandet Siam Park, der åbnede i 2008. Det er Europas største og mest spektakulære vandpark med en masse forlystelser – fra stille flydende floder til en kraftig bølgemaskine, plaskepools til de mindste og masser af vandrutsjebaner.

Thailandsk by
Desuden har Siam Park verdens største samling af thailandske bygninger udenfor Thailand. Hele 25 udsøgt formede bygninger i den thailandske by kan få dig til at tro, at du er havnet i det Fjerne Østen.

Dyreparken Loro Parque
En lige så stor attraktion er dyreparken Loro Parque. Foruden shows med spækhuggere og delfiner, kan du blandt andet se papegøjer, gorillaer og verdens største pingvinarium. Parken ligger udenfor Puerto de la Cruz på det nordlige Tenerife. Transport og billetter til både Loro Parque og Siam Park, kan du købe gennem os.

Flere udflugter
Den nemmeste måde at opleve det bedste af øen på, er ved at deltage på vores udflugter. Her er et lille udpluk: Ørundturen Tenerifes hemmeligheder, besøg ved vulkanen Teide, delfinsafari med båd, en dag på den smukke naboø La Gomera, og en tur under Atlantens havoverflade med ubåd. Alle udflugter bliver præsenteret her på hjemmesiden fra slutningen af marts.

Kombiner med TEMA
Vil du opleve endnu mere, kan du kombinere med vores søsterselskab TEMAs rundrejser, der begge er på en uge. Vælg mellem den mangfoldige rundrejse Tenerife – et eget kontinent og naturskønne vandringer på Vandretur på Tenerife og La Gomera. Læs mere under disse links.

Vis mindre
Beregnet flyvetid: Ca. 5 timer 25 min. Tid beregnet fra Kastrup
Transfer: Bustransfer er et tilvalg, der kan bestilles hjemmefra mod betaling. Guider møder dig i lufthavnen, men følger ikke med i bussen. Vis mere

Bustransfer er et tilvalg, der kan bestilles hjemmefra mod betaling. Guider møder dig i lufthavnen, men følger ikke med i bussen.

Bus fra lufthavnen til første hotelstop i Los Cristianos ca. 25 min.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger