Rejser til Tenerife

Den største af De Kanariske Øer med strande, shopping, forlystelser, vandparken Siam Park og den mægtige vulkan Teide. Blandt vores hotelkoncepter er familievenlige Blue Village og Blue Star samt et eksklusivt Sensatori.
Beregnet flyvetid: Ca. 5 timer 25 min.. Flyvetid fra Kastrup.
Transfer: Fra lufthavnen til første hotelstop i Playa Paraiso ca. 30 min. Vis mere

Fra lufthavnen til første hotelstop i Playa Paraiso ca. 30 min.

Bustransfer er et tilvalg, der kan bestilles hjemmefra mod betaling. Guider møder dig i lufthavnen, men følger ikke med i bussen.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger

Star Tours Tenerife

 • Playa Paraiso
  Playa Paraiso
  Playa Paraiso

  Playa Paraiso

  Her venter vores bedste feriehotel på Tenerife - et Blue Village direkte ved stranden, hvor All Inclusive indgår, og med to store pools, børneklubber, underholdning og meget mere.

 • Playa de las Américas
  Playa de las Américas
  Playa de las Américas

  Playa de las Américas

  Det største og livligste rejsemål på det sydlige Tenerife. Her tilbyder vi flere familievenlige Blue Star-hoteller og et udvalgt hotel i kategorien Lille & hyggeligt.

 • Playa de Fañabé
  Playa de Fañabé
  Playa de Fañabé

  Playa de Fañabé

  Et af øens mest elegante rejsemål med to strande, mange af sydkystens bedste restauranter og fine hoteller. Vælg mellem flere femstjernede hoteller og vores prisbillige hoteller i kategorien Familievenligt.

 • Los Gigantes
  Los Gigantes
  Los Gigantes

  Los Gigantes

  Los Gigantes er nærmest blevet Star Tours eget smørhul på Tenerife. Blandt vores hoteller er der både et familievenligt Blue Star og et Blue Couples, der henvender sig til par.

 • Los Cristianos
  Los Cristianos
  Los Cristianos

  Los Cristianos

  Småbystemningen har gjort Los Cristianos til manges favorit på Tenerife. Samtidig ligger denne perle nær Playa de las Américas store ferieudbud.

 • Alcala
  Alcala
  Alcala

  Alcala

  Her bor du både førsteklasses og roligt på vores Sensatori-hotel Palacio de Isora, et af øens bedste hoteller med fem pools og eksklusivt spa.

 • Puerto de la Cruz
  Puerto de la Cruz
  Puerto de la Cruz

  Puerto de la Cruz

  En charmerende badeby neden for Orotavadalens grønne skråninger. Bad i elegante havvandspools og nyd Tenerifes måske bedste restaurantudbud.

 • Garachico
  Garachico
  Garachico

  Garachico

  En ægte lille kanarisk by med en charmerende atmosfære og historiske bygninger. Her kan du bade i havvandsbassiner og bo på vores unikke hotel i et 1700-tals palads.

 • San Miguel de Abona
  San Miguel de Abona
  San Miguel de Abona

  San Miguel de Abona

  Her på det sydlige Tenerife tilbyder vi et All Inclusive-hotel nær to golfbaner nede ved havet.