Star Tours Menorca

Rejser til Menorca

Menorca, med sine hundredvis af turkise badevige, er både grøn og miljøvenlig. Star Tour har hoteller til både den solhungrende familie, naturelskere og dem, der holder af at cykle, vandre eller snorkle. Vores nye Blue Village Family Life har et perfekt mix af afslapning og aktiviteter.

Beregnet flyvetid:

Cirka 3 timer. Flyvetid beregnet fra København

Toplister & anbefalinger

Star Tours Menorca

 • Cala Galdana

  Cala Galdana

  Indbydende badeby med beskyttert badevig med hvidt sand og turkist vand. Der er gode fiskerestauranter i havnen, og blandt hotellerne er et børnefrit spa-hotel i kategorien Voksne & venner.

 • Cala'n Bosch

  Cala'n Bosch

  Øens største badeby med to børnevenlige badevige og en marina fyldt med restauranter. Blandt hotellerne er der to Blue Star-hoteller med familieaktiviteter, og udvalgte hoteller i kategorier fra Lille & hyggeligt til De Luxel.

 • Mahón

  Mahón

  Ægte bystemning med kolonihuse, skaldyrsrestauranter og kaffebarer. Slap af med god mad og skønne dage ved poolen på vores hoteller lige udenfor byen.

 • Punta Prima

  Punta Prima

  Et mindre rejsemål med en af øens fineste strande og en afstressende atmosfære. To førsteklasses resorthoteller, det ene af dem i kategorien De Luxe, det andet er mere børnevenligt.

 • Es Canutells

  Es Canutells

  Rolig og landlig beliggenhed ved en lille badevig. På vores Blue Village Family Life er der børneaktiviteter, træningslektioner, stort poolområde og All Inclusive. Kort flyrejse og transfer – perfekt til børnefamilier.