Rejser til Menorca

Menorca kan ikke blot prale med hundredvis af turkise badevige. Den grønne ø ligger også i top, når det gælder miljøfokus. Star Tour har hoteller til både den solhungrende familie, naturelskere og dem, der holder af at cykle, vandre eller snorkle.

Menorca kan ikke blot prale med hundredvis af turkise badevige. Den grønne ø ligger også i top, når det gælder miljøfokus. Star Tour har hoteller til både den solhungrende familie, naturelskere og dem, der holder af at cykle, vandre eller snorkle. Vis mindre
Beregnet flyvetid:

Cirka 3 timer. Flyvetid beregnet fra København

Toplister & anbefalinger

Star Tours Menorca

 • Arenal d'en Castell
  Arenal d'en Castell
  Arenal d'en Castell

  Arenal d'en Castell

  Bo på Splash-hotel med eget vandland og All Inclusive. I havbugten kan man surfe, snorkle og sejle kajak.

 • Cala Galdana
  Cala Galdana
  Cala Galdana

  Cala Galdana

  En hesteskoformet badevig med hvidt sand og turkist vand. Gode fiskerestauranter i havnen, spahotel designet til to, og villaer med pool.

 • Cala Santandria

  Nyhed!

  Cala Santandria

  Nyhed!

  Cala Santandria

  Nyhed!

  Cala Santandria

  Hvid og blød sandstrand i en lille vig lige syd for byen Ciutadella. For dig,der ønsker en både-og-ferie med byliv, strandliv og ren natur.

 • Cala'n Bosch
  Cala'n Bosch
  Cala'n Bosch

  Cala'n Bosch

  Øens største badeby med to børnevenlige badevige og en marina fyldt med restauranter. Blandt hotellerne er der et Blue Star-hotel med familieaktiviteter, eksklusive hoteller, prisbillige hoteller med fokus på par og villaer med egen pool.

 • Mahón
  Mahón
  Mahón

  Mahón

  Ægte bystemning med kolonihuse, skaldyrsrestauranter og kaffebarer. Slap af med god mad og skønne dage ved poolen på vores hoteller lige udenfor byen.

 • Punta Prima
  Punta Prima
  Punta Prima

  Punta Prima

  Ved en dejlig strand på øens sydøstlige hjørne kan du slappe af på vores førsteklasses resorthoteller. Med bus eller taxi kommer du nemt til byen Mahon.

 • Son Bou
  Son Bou
  Son Bou

  Son Bou

  Populær badeby ved Menorcas længste strand. Du kan bo i luksuriøs villa med egen pool og plads til mange personer. Eller på familiehotel ved stranden.

 • Es Canutells
  Es Canutells
  Es Canutells

  Es Canutells

  Lille badevig, hvor du får en billig alt-i-et-ferie på familiehotellet Sueno Club Mar de Menorca.

Til toppen af siden