Star Tours Puerto Pollensa

Rejser til Puerto Pollensa

Puerto Pollensa er en charmerende lille badeby med strande, lystbådehavn, restauranter ved havet og naturskønne omgivelser. Smukke pinjetræer kranser strandpromenaden, og i centrum er der en ældre bebyggelse, der skaber en hyggelig atmosfære. Du kan vælge mellem flere mellemklassehoteller, blandt andet i kategorien Familievenligt. Læs mere

Puerto Pollensa er en charmerende lille badeby med strande, lystbådehavn, restauranter ved havet og naturskønne omgivelser. Smukke pinjetræer kranser strandpromenaden, og i centrum er der en ældre bebyggelse, der skaber en hyggelig atmosfære. Du kan vælge mellem flere mellemklassehoteller, blandt andet i kategorien Familievenligt.

Puerto Pollensa (der også kaldes Port de Pollença) ligger i en bugt på det nordlige Mallorca, hvor bjergkæden Sierra de Tramuntana strækker sig næsten helt ned til havet. Den lille fiskerby har længe været en populær badeby, og her er mange gamle hoteller. Iøvrigt er Puerto Pollensa et hyggelig og mangfoldigt rejsemål med alt, hvad du kan ønske dig af restauranter og småbutikker. Samtidig bor du kun otte kilometer fra Alcudia.

Lystbådehavn og fiskrestauranter
I havnen ligger sejlbådene side og side med en håndfuld farverige fiskerbåde. Både langs strandpromenaden og i bykernen er der eksklusive butikker samt butikker, der sælger håndarbejde, keramik, sko og madvarer. Blandt restauranterne er der mange forskellige køkkener, prøv en af fiskerestauranterne!

Fine strande og hoteller med god beliggenhed

Der er lyse, finkornede sandstrande på begge sider af havnen. Du kan dyrke wind- eller kitesurfing, eller bare nyde ferien under en parasol. Du kan vælge mellem en række mellemklassehoteller, vi kan blandt andet anbefale lejlighedshotellet Club del Sol i kategorien Familievenligt, med All Inclusive som tilvalg.

Oplev Mallorca
Puerto Pollensa er et godt udgangspunkt for udflugter rundt på hele Mallorca. Der er for eksempel kun fem kilometer til kulturbyen Pollensa med aner fra romertiden. Du kan også leje en bil og køre ud til den 300 meter høje klippepynt Cap de Formentor, der styrter direkte ned i havet, som Mallorcas egen Nordkapsklippe. I nærheden er der også dejlige badevige og vandrestier. Eller lad børnene bestemme og tilbring en legedag i vandrutsjebanerne i Aqualand, måske efterfulgt af et besøg blandt krokodiller, delfiner og papegøjer i Marineland. Bestiller du udlejningsbilen hjemmefra, sparer du både tid og penge. Her kan du læse mere om at bestille udlejningsbil.

Andre udflugtstips

 • Dragegrotterne med drypsten
 • Bjergbyen Valldemossa og Appelsindalen
 • Katamarantur, en dag på havet
Kombiner med TEMA
TEMAs rejse Vandretur på Mallorca oplever du appelsindistrikter, tusindårige olivenlunde, overnatter i et kloster og meget mere. Mallorca for alle sanser er en uge med naturvandringer, cykeltur i Palma og vinsmagning. Rejserne kan kombineres med en uge i Puerto Pollensa eller et af vores mange andre rejsemål på Mallorca.

 

Vis mindre

Beregnet flyvetid:

3 timer Flyvetid fra Kastrup.

Transfer:

Bestil transferbus eller bestil en taxi, der kører dig direkte til hotelletTransferbus til hotelletCirka 1 time med bus fra Palma lufthavn til første hotelstop i Puerto de Pollensa. Bussen standser ofte ved flere hoteller og transfertiden kan derfor variere. Guider venter i lufthavnen og viser dig hen til bussen.Transport af cykler og windsurfingudstyr i transferbussen, hvis der er ledig plads, pris ca. 280,- for en cykel t/r og ca. 195,- for windsursingbræt t/r.Egen taxi direkte til hotelletBestil din egen taxi til 1-4 personer (inklusive børn under 2 år), der kører dig direkte fra lufthavnen til hotellet. Guider viser dig hen til taxien. Rejsetid til de enkelte hoteller kan ikke oplyses. Barnestol i taxien kan ikke bestilles. Vis mere

Bestil transferbus eller bestil en taxi, der kører dig direkte til hotellet

Transferbus til hotellet
Cirka 1 time med bus fra Palma lufthavn til første hotelstop i Puerto de Pollensa. Bussen standser ofte ved flere hoteller og transfertiden kan derfor variere. Guider venter i lufthavnen og viser dig hen til bussen.

Transport af cykler og windsurfingudstyr i transferbussen, hvis der er ledig plads, pris ca. 280,- for en cykel t/r og ca. 195,- for windsursingbræt t/r.

Egen taxi direkte til hotellet
Bestil din egen taxi til 1-4 personer (inklusive børn under 2 år), der kører dig direkte fra lufthavnen til hotellet. Guider viser dig hen til taxien. Rejsetid til de enkelte hoteller kan ikke oplyses. Barnestol i taxien kan ikke bestilles.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger

  • Mallorca
  • Puerto Pollensa

  Club del Sol SSSS

  Lejligheder ved havet med All Inclusive-muligheder

  Vis mere Vis mindre
  Gæsternes vurdering 8,1 af 10
  Strand 200-2500 m
  Centrum 2,8 km
  Pool / Børnepool Ja / 200 m
  Restaurant / Bar Ja / Ja
  Billund 02.okt 2015 8 dage
  4 448,-
  BESTIL NU
  • Mallorca
  • Puerto Pollensa

  Flora SSS

  Lejligheder i hjertet af Puerto Pollensa

  Vis mere Vis mindre
  Gæsternes vurdering mangler
  Strand 250-300 m
  Centrum 500 m
  Pool / Børnepool Ja / Ja
  Restaurant / Bar Ja / Ja
  København 28.sep 2015 8 dage
  5 398,- 4 598,-
  BESTIL NU