Rejser til Puerto Pollensa

Puerto Pollensa er en charmerende lille badeby med strande, lystbådehavn, restauranter ved havet og naturskønne omgivelser. Smukke pinjetræer kranser strandpromenaden, og i centrum er der en ældre bebyggelse, der skaber en hyggelig atmosfære. Du kan vælge mellem mange hyggelige mellemklassehoteller, blandt andet i kategorien Familievenligt. Læs mere

Puerto Pollensa er en charmerende lille badeby med strande, lystbådehavn, restauranter ved havet og naturskønne omgivelser. Smukke pinjetræer kranser strandpromenaden, og i centrum er der en ældre bebyggelse, der skaber en hyggelig atmosfære. Du kan vælge mellem mange hyggelige mellemklassehoteller, blandt andet i kategorien Familievenligt.

Puerto Pollensa (der også kaldes Port de Pollença) ligger i en bugt på det nordlige Mallorca, hvor bjergkæden Sierra de Tramuntana strækker sig næsten helt ned til havet. Den lille fiskerby har længe været en populær badeby, og her er mange gamle hoteller. Iøvrigt er Puerto Pollensa et hyggelig og mangfoldigt rejsemål med alt, hvad du kan ønske dig af restauranter og småbutikker. Samtidig bor du kun otte kilometer fra Alcudia.

Lystbådehavn og fiskrestauranter
I havnen ligger sejlbådene side og side med en håndfuld farverige fiskerbåde. Både langs strandpromenaden og i bykernen er der eksklusive butikker samt butikker, der sælger håndarbejde, keramik, sko og madvarer. Blandt restauranterne er der mange forskellige køkkener, prøv en af fiskerestauranterne!

Fine strande og hoteller med god beliggenhed

Der er lyse, finkornede sandstrande på begge sider af havnen. Du kan dyrke wind- eller kitesurfing, eller bare nyde ferien under en parasol. Du kan vælge mellem en række mellemklassehoteller, vi kan blandt andet anbefale lejlighedshotellet Club del Sol i kategorien Familievenligt, med All Inclusive som tilvalg.

Oplev Mallorca
Puerto Pollensa er et godt udgangspunkt for udflugter rundt på hele Mallorca. Der er for eksempel kun fem kilometer til kulturbyen Pollensa med aner fra romertiden. Du kan også leje en bil og køre ud til den 300 meter høje klippepynt Cap de Formentor, der styrter direkte ned i havet, som Mallorcas egen Nordkapsklippe. I nærheden er der også dejlige badevige og vandrestier. Eller lad børnene bestemme og tilbring en legedag i vandrutsjebanerne i Aqualand, måske efterfulgt af et besøg blandt krokodiller, delfiner og papegøjer i Marineland. Bestiller du udlejningsbilen hjemmefra, sparer du både tid og penge. Her kan du læse mere om at bestille udlejningsbil.

 


Andre udflugtstips
  • Dragegrotterne med drypsten
  • Bjergbyen Valldemossa og Appelsindalen
  • Katamarantur, en dag på havet


Alle udflugter er præsenteret under fanebladet Udflugter i billedet herover.

Kombiner med TEMAs vandretur

Du får et endnu mere mangfoldig billede af øen på TEMAs rejse Vandretur på Mallorca. I løbet af en uge vil du opleve appelsindistrikter, tusindårige olivenlunde, overnatte i et kloster og meget mere. Rejsen kan kombineres med en uge i Puerto Pollensa eller et af vores mange andre rejsemål på Mallorca.

 

Vis mindre
Beregnet flyvetid: 3 timer Flyvetid fra Kastrup.
Transfer: Fra lufthavnen i Palma til hotellerne i Puerto Pollensa ca. 1 time. Vis mere

Fra lufthavnen i Palma til hotellerne i Puerto Pollensa ca. 1 time.

Transfer er et tilvalg, der kan bestilles hjemmefra mod betaling. Guider venter i lufthavnen, men følger ikke med i transferbussen.

Transport af cykler og windsurfingbræder i transferbussen kan lade sig gøre, hvis der er plads i bussen. Pris ca. 135,-/cykel t/r og 155,-/windsurfingbræt t/r.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger

Til toppen af siden