Rejser til Mallorca

Mallorca har alt fra familievenlige strande til grønne bjerge, charmerende byer, tempofyldte badebyer, spa, All Inclusive og storbyen Palma. På vores Blue Village Alcúdia Pins finder du det bedste til familien.

Mallorca har alt fra familievenlige strande til grønne bjerge, charmerende byer, tempofyldte badebyer, spa, All Inclusive og storbyen Palma. På vores Blue Village Alcúdia Pins finder du det bedste til familien. Vis mindre
Beregnet flyvetid: Cirka 3 timer 10 min. Beregnet flyvetid fra København.

Toplister & anbefalinger

Star Tours Mallorca

 • Alaro
  Alaro
  Alaro

  Alaro

  En naturskønt beliggende by blandt de pinjeklædte toppe i Serra de Tramuntanas bjerge. Her kan du vandre, cykle og bo godt på vores landejendomshotel i kategorien Unique.

 • Alcúdia
  Alcúdia
  Alcúdia

  Alcúdia

  Mallorcas største rejsemål med en 14 km lang strand og et gigantisk udbud af aktiviteter og forlystelser. Blandt vores bedste familiehoteller er der et Blue Village og hele fire Blue Star-hoteller.

 • Ca'n Pastilla
  Ca'n Pastilla
  Ca'n Pastilla

  Ca'n Pastilla

  En charmerende og mangfoldig badeby ved fine strande i Palmabugten, mindre end en halv times kørsel fra storbyen Palma.

 • Ca'n Picafort
  Ca'n Picafort
  Ca'n Picafort

  Ca'n Picafort

  Ca'n Picafort ligger midt i den store Alcúdiabugt på Mallorcas nordkyst. Den nærmeste nabo mod vest er familieparadiset Alcúdia. I Ca'n Picafort er tempoet roligere end i Alcúdia, og alt er i mindre skala. Der er en lang fin sandstrand og et tilpas stort udvalg af restauranter, shopping og natteliv.

 • Cala Mayor
  Cala Mayor
  Cala Mayor

  Cala Mayor

  Hyggelig badeby nogle kilometer fra storbyen Palma de Mallorca. Her kan du bo på et af vores voksenhoteller i kategorierne Blue Couples og Tæt på det meste.

 • Cala Mesquida
  Cala Mesquida
  Cala Mesquida

  Cala Mesquida

  Fredfyldt by ved en af Mallorcas smukkeste strande. Vælg mellem vores Blue Stra-hotel med fa ilieaktiviteter eller et femstjernet De Luxe-hotel for voksne.

 • Cala Millor
  Cala Millor
  Cala Millor

  Cala Millor

  En mangfoldig badeby ved en af Mallorcas fineste strande. Et godt udvalg af shopping, restauranter og forlystelser. Ligger på østkysten, ikke langt fra de berømte "Dragegrotter".

 • Illetas
  Illetas
  Illetas

  Illetas

  Et stilfærdigt rejsemål blot otte kilometer vest for storbyen Palma de Mallorca. Elegante hoteller og en atmosfære, der minder lidt om den Franske Riviera.

 • Palma de Mallorca
  Palma de Mallorca
  Palma de Mallorca

  Palma de Mallorca

  Palma har alt der hører sig til i en spansk storby: shopping, mauriske borge, tapasbarer, udendørs diskoteker og en strandpromenade med luksusyachts.

 • Palma Nova
  Palma Nova
  Palma Nova

  Palma Nova

  Et af Mallorcas mest afvekslende rejsemål med tre fine strande, shopping, restauranter og et ungdommeligt forlystelsesliv. Blandt hotellerne er et Blue Star med familieaktiviteter.

 • Playa de Palma
  Playa de Palma
  Playa de Palma

  Playa de Palma

  For dig, som vil bo ved en af øens bedste strande, nær vandsport og forlystelsesliv, og samtidig være tæt på storbyen Palma.

 • Puerto Pollensa
  Puerto Pollensa
  Puerto Pollensa

  Puerto Pollensa

  Charmerende lille by, der giver dig en fredfyldt ferie nær strand og fiskerestauranter. Strandpromenaden og lystbådehavnen skaber en atmosfære af klassisk badeby.

 • Puerto de Sóller
  Puerto de Sóller
  Puerto de Sóller

  Puerto de Sóller

  Hyggelig havne- og badeby neden for bjergkæden på det nordvestlige Mallorca. Når du har fået nok af badestranden og havnens caféer, tager du sporvognen til den idylliske by Sóller.

 • Sa Coma
  Sa Coma
  Sa Coma

  Sa Coma

  Baderejsemål med lavvandet strand og mange restauranter ved havet. Du bor på østkysten nær Cala Millor, og blandt hotellerne findes et femstjernet De Luxe-alternativ.

 • Santa Ponsa
  Santa Ponsa
  Santa Ponsa

  Santa Ponsa

  Hyggeligt, mellemstort rejsemål med en fin sandstrand i en bekyttet bugt, og med mange restauranter. Du bor tæt på storbyen Palma, bjergbyer og flere golfbaner.

 • Porto Colom
  Porto Colom
  Porto Colom

  Porto Colom

  En lille, fredelig fiskerby, der frister med sit charmerende miljø og gode restauranter. Porto Colom ligger ved Mallorcas østkyst, nær de berømte Dragegrotter.

 • Porto Cristo
  Porto Cristo
  Porto Cristo

  Porto Cristo

  En charmerende fiskerby i smukke omgivelser på Mallorcas østkyst, lgie ved de berømte Dragegrotter. Her bor du firestjernet med All Inclusive og lille vandland.

 • Portals Nous
  Portals Nous
  Portals Nous

  Portals Nous

  En af øens mest eksklusive badebyer med den store lystbådehavn Puerto Portals. Du bor førsteklasses nær både stranden og golfbanen.

 • Cala d'Or
  Cala d'Or
  Cala d'Or

  Cala d'Or

  De fine badevige med krystalklart vand er kendetegnet for Cala d'Or på Mallorcas østkyst. På gågaderne i centrum kan du stejfe rundt blandt modebutikker, tapasbarer og gadgetbutikker, og nede i havnen ligger skaldyrsrestauranter af høj klasse. Vores børnefri Blue Couples-hotel har en rigtig god beliggenhed.

Til toppen af siden