Star Tours Orquídea Playa SSSS

Orquídea Playa SSSS

Bo roligt og centralt ved stranden og kanalen

På Orquidea Playa har vi mange stamgæster, især på grund af den rolige beliggenhed i det centrale Alcudia, med stranden lige nedenfor. Her findes noget for både børn og voksne, blandt andet fitness, spa, børnepool og legeplads. Og der er lejligheder, der kan rumme mange personer. Vis mere

På Orquidea Playa har vi mange stamgæster, især på grund af den rolige beliggenhed i det centrale Alcudia, med stranden lige nedenfor. Her findes noget for både børn og voksne, blandt andet fitness, spa, børnepool og legeplads. Og der er lejligheder, der kan rumme mange personer.

Rundt om hotellet er der en kanal, der fører vand fra Esperanzasøen ud i Middelhavet. En gangsti fører over broerne ned til den hvide Alcudiastrand.

Slap af ved poolen eller i Orquideas spa
Poolområdet er grønt og med børnepool og legeplads. Til dig der rejser uden børn er der fitness, jacuzzi og spa.

Gåafstand til Dollar Street og havnen
På cirka 10 minutter når du det nærmeste center, Dollar Street, hvor der er shopping, restauranter og dansesteder. Følger du strandpromenaden havner du til sidst i Alcudias lystbådehavn. Du kan også cykle eller tage bussen dertil.

Bestil halvpension eller All Inclusive
Du er jo på ferie, så hvorfor ikke betille måltiderne hjemmefra? Nyd en dejlig drink på den udendørs terrasse, inden køkkenet byder på lækre middelhavsretter og lokale specialiteter i Orquidea Playas restaurant..

Grundpris: Ophold i lejlighed. Morgenbuffet.

Vis mindre