Rejser til Lanzarote

Lanazarote er med sin enestående vulkanske natur og smagfulde arkitektur virkelig en ø, der er værd at opleve. Samtidig er du tæt på sandstrande, små pittoreske lystbådehavne, modebutikker, natklubber og moderne restauranter.

Lanazarote er med sin enestående vulkanske natur og smagfulde arkitektur virkelig en ø, der er værd at opleve. Samtidig er du tæt på sandstrande, små pittoreske lystbådehavne, modebutikker, natklubber og moderne restauranter. Vis mindre
Beregnet flyvetid: Ca. 5 timer 15 min. Tid beregnet fra København.

Toplister & anbefalinger

Star Tours Lanzarote

 • Costa Teguise
  Costa Teguise
  Costa Teguise

  Costa Teguise

  Mellemstor badeby med flere strande, gode restauranter og en golfbane lige rundt om hjørnet. Her er både Spahoteller og femstjernet indkvartering i katgeorien De Luxe.

 • Puerto del Carmen
  Puerto del Carmen
  Puerto del Carmen

  Puerto del Carmen

  Puerto del Carmen er Lanzarotes største og mest mangfoldige ferieby. Med en lang strandpromenade, flere strande, restauranter, barer, butikker og strandcafeer. Blandt hotellerne er et Blue Star med Star Tours egne aktivitetsværter, men også udvalgte hoteller i kategorierne Spahoteller, Familievenligt, Tæt på det meste og Villa med pool.

 • Playa Blanca
  Playa Blanca
  Playa Blanca

  Playa Blanca

  Rejsemål på øens sydspids, nær de berømte Papagayostrande. Her ligger vores familievenlige Blue Village, et Splash-hotel med vandland og et Blue Couples, designet til par.

 • Yaiza
  Yaiza
  Yaiza

  Yaiza

  Smuk by nær nationalparken Timanfaya. Her kan du vælge mellem to unikke hoteller med en spændende indretning i historiske bygninger.

Til toppen af siden