Star Tours Paradise Lago Taurito SSS

Paradise Lago Taurito SSS

All Inclusive-hotel med vandland

Pris fra
6 798,-
12.sep 2016 fra København i 8 dage
Paradise Lago Taurito ligger midt i Tauritodalen, lige ved vandlandet og sandstranden. Hvis du ønsker en aktiv men samtidig afslappende ferie med hele familien, så er Splash-hotellet Paradise Lago Taurito det rigtige sted at tage til. Vis mere
Pris fra
6 798,-
12.sep 2016 fra København i 8 dage

Paradise Lago Taurito ligger midt i Tauritodalen, lige ved vandlandet og sandstranden. Hvis du ønsker en aktiv men samtidig afslappende ferie med hele familien, så er Splash-hotellet Paradise Lago Taurito det rigtige sted at tage til.

Når du bor på Paradise Lago Taurito indgår gratis entré til vandlandet og All Inclusive med buffetmåltider, snacks og barservering. Desuden får du rabatterede priser i à la carte-restauranten ved havet.

Træning og underholdning
På Paradise Lago Tauritos store hotelområde er der pool, som er opvarmet om vinteren, en mindre børnepool og minigolf. Og vil du holde konditionen ved lige, er det fitness, squash og tennis. Aftenunderholdningen foregår oftest ved baren Plaza Arena, hvor drikkevarer indgår.

Gran Canarias største hotelvandland
Er du til fart og tempo, skal du prøve den heftige "Kamikaze", eller køre om kap med dine venner i en "multi slide", nogle af de mange rutsjebaner i vandlandet.

Vandlandet tiltrækker mange besøgende, også fra andre byer på Gran Canaria, især i augisy, hvor kanarieborgerne har ferie.

Grundpris: Værelse efter valgt type. All Inclusive.

Vis mindre

Splashfakta

Life guard 10-18
Total nr of slides 14