Star Tours Paradise Lago Taurito SSS

Paradise Lago Taurito SSS

All Inclusive-hotel med vandland

Pris fra
4 448,- 4 948,-
07.dec 2015 fra København i 8 dage
Paradise Lago Taurito ligger midt i Tauritodalen, lige ved havvandslagunen med vandlandet og sandstranden. Hvis du ønsker en aktiv men samtidig afslappende ferie med hele familien, så er Splash-hotellet Paradise Lago Taurito det rigtige sted at tage til. Vis mere
Pris fra
4 448,- 4 948,-
07.dec 2015 fra København i 8 dage

Paradise Lago Taurito ligger midt i Tauritodalen, lige ved havvandslagunen med vandlandet og sandstranden. Hvis du ønsker en aktiv men samtidig afslappende ferie med hele familien, så er Splash-hotellet Paradise Lago Taurito det rigtige sted at tage til.

Bor du på Paradise Lago Taurito indgår gratis adgang til vandlandet og All Inclusive med buffetmåltider i hovedrestauranten, snacks og barservering. Desuden får du rabatterede priser i à la carte-restauranten ved havet.

Opvarmet pool, tennis og fitness
På Paradise Lago Tauritos store hotelområde er der en pool, der er opvarmet i vinterperioden, en mindre børnepool og minigolf. Vil du være aktiv er der fitness, squash og tennis. Aftenunderholdningen foregår oftest ved baren Plaza Arena, hvor drikkevarer indgår.

Gran Canarias største hotelvandpark
Er du til fart og tempo, skal du prøve den heftige "Kamikaze", eller køre om kap med dine venner i en "multi slide", nogle af de mange rutsjebaner i vandlandet.

Grundpris: Værelse efter valgt type. All Inclusive. Julemiddag 24/12 og nytårsmiddag indgår.

Vis mindre

Splashfakta

Life guard 10-18
Total nr of slides 14