Splash
Hoteller med eget vandland

Paradise Lago Taurito SSS

All Inclusive-hotel med vandland

Paradise Lago Taurito ligger midt i Tauritodalen, lige ved havvandslagunen med vandlandet og sandstranden. Hvis du ønsker en aktiv men samtidig afslappende ferie med hele familien, så er Splash-hotellet Paradise Lago Taurito det rigtige sted at tage til. Læs mere

Paradise Lago Taurito ligger midt i Tauritodalen, lige ved havvandslagunen med vandlandet og sandstranden. Hvis du ønsker en aktiv men samtidig afslappende ferie med hele familien, så er Splash-hotellet Paradise Lago Taurito det rigtige sted at tage til.

I sommerperioden har Paradise Lago Taurito en international atmosfære med gæster fra forskellige lande. Vandparken tiltrækker mange besøgende, også fra andre byer på Gran Canaria, specielt i august, hvor kanarieboerne har ferie.

Træning og underholdning
På det store hotelområde er der aktiviteter som squash, tennis og minigolf, og vil du holde konditionen ved lige er der et fitnesslokale. Aftenunderholdningen foregår oftest ved baren Plaza Arena, hvor drikkevarer indgår.

Gran Canarias største hotelvandpark
Er du til fart og tempo, skal du prøve den heftige "Kamikaze", eller køre om kap med dine venner i en "multi slide", nogle af de mange rutsjebaner i vandlandet.

Vandparken vil være lukket for renovering i perioden 21/4-18/5 2014.

Grundpris: Værelse efter valgt type. All Inclusive.

Vis mindre

Splashfakta

Livredder mellem kl. 10-18
Antal rutsjebaner 14

Toplister & anbefalinger