Star Tours Playa Feliz SSSS

Playa Feliz SSSS

Moderne design i lave bygninger nær havet

Pris fra
3 498,- 4 198,-
11.dec 2015 fra København i 8 dage
Playa Feliz er en del af Blue Village Bahia Feliz med store poolområder, børneklubber, aktiviteter og underholdning. Her bor hele familien i et moderne designet hotel direkte ved Atlanten. Vi kan anbefale at bestille All Inclusive. Vis mere
Pris fra
3 498,- 4 198,-
11.dec 2015 fra København i 8 dage

Playa Feliz er en del af Blue Village Bahia Feliz med store poolområder, børneklubber, aktiviteter og underholdning. Her bor hele familien i et moderne designet hotel direkte ved Atlanten. Vi kan anbefale at bestille All Inclusive.

Lejlighederne på Playa Feliz ligger i mindre toetagers huse, hvor hibiscus og bougainvillea indrammer terrasser og stier.

Bamseklub og Thea's Coffee Shop & Juice Bar
På Blue Village Bahia Feliz findes bl.a. Bamseklubben, legeplads, stort poolområde, børnepool med lille rutsjebane og babypool med soltag. Om aftenen er der forskellige shows med skandinaviske artister.

I Thea's Coffee Shop & Juice Bar køber du god kaffe, friskpresset juice, salater og minibagværk.

Blue Village – mere sportslig end nogensinde
På Playa Feliz er der aktiviteter og træning for hele familien:

  • Træningslektioner i samarbejde med verdensberømte Les Mills
  • Vandgymnastik, fodbold og beachvolley
  • Svømmeskole samt Plask & Leg i højsæsonen
  • Orquidea Club Spa med gym og 25-meters bassin
  • Crawlkursus for voksne i højsæsonen

Morgenmad, halvpension og All Inclusive
Der indgår ingen måltider men morgenmad, halvpension og All Inlcusive kan bestilles mod tillæg. Vælger du at lave noget af maden selv er der et supermarked på Playa Feliz. Morgenmaden serveres på Orquidea. Bestiller du halvpension, kan du variere middagene mellem Orquidea og Playa Feliz. Bestiller du All Inclusive, kan du variere alle måltider mellem den lille restaurant på Playa Feliz og den større på Orquidea med en større buffet.

Forudbestilles måltiderne hjemmefra, spiser børn under 13 år gratis. Children's Corner buffetrestauranten serverer sunde favoritretter.

Hvis du rejser over jul og nytår
Julemiddag 25/12 og nytårsmiddag indgår for All Inclusive-gæster, og som tilvalg for øvrige gæster, bestilles på hotellet. Har du forudbestilt halvpension, serveres frokost i stedet for middag disse dage

Grundpris: Lejlighed efter valgt typ. Ingen måltider.

Vis mindre