Star Tours Playa Feliz SSSS

Playa Feliz SSSS

Moderne design i lave bygninger nær havet

Playa Feliz er en del af Blue Village Bahia Feliz med store poolområder, børneklubber, aktiviteter og underholdning. Her bor hele familien i et moderne designet hotel direkte ved Atlanten. Vi kan anbefale at bestille All Inclusive. Vis mere

Playa Feliz er en del af Blue Village Bahia Feliz med store poolområder, børneklubber, aktiviteter og underholdning. Her bor hele familien i et moderne designet hotel direkte ved Atlanten. Vi kan anbefale at bestille All Inclusive.

Lejlighederne på Playa Feliz ligger i mindre toetagers huse, hvor hibiscus og bougainvillea indrammer terrasser og stier.

Vandgymnastik, spa og Bamseklub...
På Blue Village Bahia Feliz findes bl.a. Bamseklubben, svømmeskole og legeplads.

 


Nogle eksempler på aktiviteter for hele familien:
  • Stort poolområde
  • Vandgymnastik, poolsport og volleyball
  • Børnepool med lille rutsjebane og babypool med soltag
  • Orquidea Club Spa med fitness og 25-meters bassin
  • Aktiviteter med vores Blue Village-team
  • Shows med skandinaviske artister


…og meget mere.

 

Vælg hvordan du vil bo
Vil du bo i den del af Playa Feliz, der er nærmest poolen, skal du vælge en toværelses lejlighed mod poolen. Vil du samtidig kunne se noget af poolen fra din terrasse eller balkon, skal du bestille pooludsigt.

Bestil morgenmad, halvpension eller All Inclusive

Der er stor valgfrihed på Blue Village Bahia Felíz. Vil du lave maden selv, er der et supermarked på området. Du kan bestille morgenbuffet, halvpension med morgen- og middagsbuffet eller All Inclusive. Morgenmaden serveres på Playa Feliz. Bestiller du halvpension, kan du variere middagene mellem Orquidea og Playa Feliz. Bestiller du All Inclusive, kan du variere alle måltider mellem den lille restaurant på Playa Feliz og den større restaurant på Orquidea med en større buffet.

Børn under 13 år får måltidspakkerne gratis, når de bestilles hjemmefra.

Julemiddag 25/12 og nytårsmiddag indgår for All Inclusive-gæster. Disse middage findes som tilvalg for øvrige gæster, og bestilles på hotellet. Har du forudbestilt halvpension, serveres frokost i stedet for middag juledag og nytårsaften.

Grundpris: Lejlighed efter valgt typ. Ingen måltider.

Vis mindre