Star Tours Family Life Playa Feliz SSSS

Family Life Playa Feliz SSSS

Moderne design nær havet

Pris fra
4 098,-
07.dec 2016 fra København i 8 dage
Playa Feliz er en del af Family Life Bahia Feliz.  Her bordu og din familie i et moderne designede lejligheder direkte ved havet, med mange aktiviteter. Du kan bestille en lejlighed med havudsigt og vågne op med udsigt over Atlanten. Vi kan anbefale at bestille All Inclusive. Vis mere
Pris fra
4 098,-
07.dec 2016 fra København i 8 dage

Playa Feliz er en del af Family Life Bahia Feliz.  Her bordu og din familie i et moderne designede lejligheder direkte ved havet, med mange aktiviteter. Du kan bestille en lejlighed med havudsigt og vågne op med udsigt over Atlanten. Vi kan anbefale at bestille All Inclusive.

Lejlighederne på Playa Feliz ligger i mindre toetagers huse, hvor hibiscus og bougainvillea indrammer terrasser og stier.

Poolliv
Family Life Playa Feliz er et af Bahia Feliz-hotellerne der har pool. Her kan du slappe af i en solsenge ved poolkanten, tæt på havet. Du kan bestille lejlighed med enten pooludsigt eller som vender mod poolen. Nedenfor ligger strandpromenaden, der fører ind til Playa Aquilae og San Agustin.

Feriebyen Bahia Feliz
Vores eget resort Family Life Bahia Feliz på det sydlige Gran Canaria består af hotellerne Tres Vidas, Las Pital, Orquidea og Playa Feliz. Uanset hvor du bor, har du adgang til hele resortets faciliteter. Her er blandt andet:

  • To poolområder med skyggefuld babypool og minivandland
  • Legeplads og supermarked
  • Orquidea Club Spa med fitness og 25-meters bassin
  • Flere restauranter og mulighed for at bestille All Inclusive

Morgenmad, halvpension og All Inclusive
Der indgår ingen måltider men morgenmad, halvpension og All Inlcusive kan bestilles mod tillæg. Vælger du at lave noget af maden selv er der et supermarked på Playa Feliz. 

Forudbestilles måltiderne hjemmefra, spiser børn under 13 år gratis. Children's Corner buffetrestauranten serverer sunde favoritretter.

Grundpris: Lejlighed efter valgt typ. Ingen måltider.

Vis mindre