Star Tours Spanien

Rejser til Spanien

Maden, klimaet og vores dejlige hoteller til familier og par – der er meget der taler for Star Tours Spanien. Læs mere

Maden, klimaet og vores dejlige hoteller til familier og par – der er meget der taler for Star Tours Spanien.

Den fuldendte ferieø Mallorca har endnu mere at byde på for solhungrende familier. Vælg mellem to Blue Village Family Life og flere Blue Star-hoteller for alle aldre. Rejser du uden børn findes der alt fra unikke hoteller i bjergbyerne til luksuriøse spa-hoteller direkte ved stranden. Se også nærmere på koncepterne Sensimar og Riu.

Ibiza kan du danse til verdensberømte dj's, men også bade på halvtreds strande, gå rundt i charmerende Ibiza by og bo på gode koncepthoteller som SuneoClub og Sensatori. Du kan også kombinere med naboøen Formentera.

Den grønne ø Menorca byder på krystalklart vand, smukke vige og uberørt natur du kan cykle i. Vælg hoteller fra familiernes Blue Star til hoteller med en voksen smag.

Storfavoritten Gran Canaria får flere og flere gæster om sommeren. Øen udvikler sig konstant med nye shoppinggader og restauranter. Også her kan du vælge mellem alt fra Blue Village Family Life og Sensimar til små hotelperler i fredelige omgivelser.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger

Star Tours Spanien

 • Mallorca

  Mallorca

  Mallorca har alt – fra familievenlige strande til charmerende byer, tempofyldte badebyer, spa, All Inclusive og storbyen Palma. Et Blue Village Family Life-hotel og mange andre hoteller med den bedste beliggenhed, uanset om du rejser med familien eller ønsker en voksenferie.

 • Gran Canaria

  Gran Canaria

  Øen der bliver smukkere, mere moderne og mere mangfoldig for hvert år der går. Vælg mellem en række rejsemål med alt fra familievenlige Blue Village FAMILY LIFE til elegante spa-hoteller og små hotelperler.

 • Ibiza

  Ibiza

  Ibiza frister med halvtreds strande, mandeltræer, charmerende småbyer og familievenlige hoteller. Samtidig kan de der har lyst, tage for sig af både den nyeste mode og et tempofyldt klubliv.

 • Menorca

  Menorca

  Menorca, med sine hundredvis af turkise badevige, er både grøn og miljøvenlig. Star Tour har hoteller til både den solhungrende familie, naturelskere og dem, der holder af at cykle, vandre eller snorkle. Vores nye Blue Village Family Life har et perfekt mix af afslapning og aktiviteter.

 • Formentera

  Formentera

  Ibizas lille naboø Formentera er på mange områder dens direkte modsætning – en rolig oase med caribisk lyse sandstrande, cykelstier, charmerende byer og romantiske havklipper.