Star Tours Spanien

Rejser til Spanien

At rejse til Spanien i vinterhalvåret er for de fleste det samme som at rejse til Kanarieøerne. De klassiske charterøer har samme solsikre klima som altid, men udvikles samtidigt meget hurtigt. Nye vandparker, tapasrestauranter og spa-hoteller indvies. Moderne shoppingcentre konkurrerer om opmærksomheden med smarte beach clubs. Samtidig finder du det ægte kanariske sammen med spektakulære naturoplevelser på de mindre øer La Palma og La Gomera. Læs mere

At rejse til Spanien i vinterhalvåret er for de fleste det samme som at rejse til Kanarieøerne. De klassiske charterøer har samme solsikre klima som altid, men udvikles samtidigt meget hurtigt. Nye vandparker, tapasrestauranter og spa-hoteller indvies. Moderne shoppingcentre konkurrerer om opmærksomheden med smarte beach clubs. Samtidig finder du det ægte kanariske sammen med spektakulære naturoplevelser på de mindre øer La Palma og La Gomera.

Star Tours store udvalg af rejsemål og hoteller gør det nemt at finde noget der passer til netop dine feriedrømme.
Et eksempel er vores feriebyer Blue Village, der altid ligger ved stranden, og byder på masser af aktiviteter for både voksne og børn. Blue Village findes i Playa ParaisoTenerife, i Playa BlancaLanzarote og i Bahia FelizGran Canaria.

Men din ferie på Kanarieøerne kan lige så godt tilbringes på et Blue Couples-hotel, der er særligt designet til voksne uden børn. Eller på nogle af vores særligt udvalgte hoteller i kategorier som De Luxe, Spahoteller, Lille & hyggeligt, All Inclusive Beach eller Tæt på det meste. For eksempel.

Vil du opleve ekstra meget, kan du kombinere sol- og badeferien med en af TEMAs oplevelsesrejser Lanzarote – til fods og på cykel, Tenerife – et kontinent i miniature eller Vandreture på Tenerife og La Gomera.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger

Star Tours Spanien

 • Tenerife

  Tenerife

  Den største af De Kanariske Øer med strande, shopping, forlystelser, vandparken Siam Park og den mægtige vulkan Teide. Blandt vores hotelkoncepter er familievenlige Blue Village og Blue Star samt et eksklusivt Sensatori.

 • Gran Canaria

  Gran Canaria

  Øen, som bare bliver pænere, smartere og mere mangfoldig for hvert år, der går. Vælg mellem en række rejsemål med alt fra familievenlige Blue Village til elegante spahoteller og små hotelperler.

 • Lanzarote

  Lanzarote

  Lanazarote er med sin enestående vulkanske natur og smagfulde arkitektur virkelig en ø, der er værd at opleve. Samtidig er du tæt på sandstrande, små pittoreske lystbådehavne, modebutikker, natklubber og moderne restauranter.