Spanien

Maden, klimaet og vores dejlige hoteller til familier og par – der er meget der taler for Star Tours Spanien. Her finder du rejser til store feriemagneter som Mallorca og Gran Canaria, men også til mindre øer som Menorca og Ibiza. Og krydstogter i Middelhavet, hvor du oplever storbyer og strande i samme rejse. Læs mere

Maden, klimaet og vores dejlige hoteller til familier og par – der er meget der taler for Star Tours Spanien. Her finder du rejser til store feriemagneter som Mallorca og Gran Canaria, men også til mindre øer som Menorca og Ibiza. Og krydstogter i Middelhavet, hvor du oplever storbyer og strande i samme rejse.

Den fuldendte ferieø Mallorca har endnu mere at byde på for solhungrende familier. Vælg mellem to Blue Village Family Life og flere Blue Star-hoteller for alle aldre. Rejser du uden børn findes der alt fra unikke hoteller i bjergbyerne til træningshoteller og luksuriøse spa-hoteller direkte ved stranden. Se også nærmere på koncepterne Sensimar og Riu.

Ibiza kan du danse til verdensberømte dj's, men også bade på halvtreds strande, gå rundt i charmerende Ibiza by og bo på gode koncepthoteller som SuneoClub og Sensatori. Du kan også kombinere med naboøen Formentera.

Den grønne ø Menorca byder på krystalklart vand, smukke vige og uberørt natur du kan cykle i. Vælg hoteller fra familiernes Blue Village Family Life til hoteller med en voksen smag.

Storfavoritten Gran Canaria får flere og flere gæster om sommeren. Øen udvikler sig konstant med nye shoppinggader og restauranter. Også her kan du vælge mellem alt fra Blue Village Family Life og Sensimar til små hotelperler i fredelige omgivelser.

Nyheder
Barcelona – Tapasrestauranter, vintagebutikker og bygninger i jugendstil. Og badning ved den fines sandstrand La Barceloneta.
Sitges – Middelalderstræder, strand og partystemning. Tæt på Barcelona og vingårde med boblende cava.

Krydstogter i Middelhavet
Oplev kulturskatte, charmerende byer og grønne øer, samtidig med, at du lever et behageligt krydstogtsliv ombord, med god mad, træning og underholdning. Hos os får du en krydstogtspakke med direkte fly og afgang samme dag, helpension og transport til og fra skibet.

Krydstogter fra Mallorca: Med TUI Discovery fra Mallorca kan du vælge mellem fire forskellige ruter, der tager dig med til alt fra øerne Korsika og Ibiza til den Franske Riviera, Toscana, Gibraltar samt storbyer som Napoli, Rom og Barcelona.

Krydstogter fra Barcelona: Verdens største krydstogtskib Harmony og the Seas sejler ruten Palma, Toscana, Provence. Med Norwegian Epic indgår oplevelser i Napoli, Romg og den Franske riviera.

Kombiner med TEMA
Du kan også kombinere din sol- og badeferie med en af TEMAs rejser:

Vis mindre