Star Tours Spanien

Rejser til Spanien

Kanarieøerne fornyer sig konstant. Nye vandparker, tapasrestauranter og spahoteller indvies. Moderne shoppingcentre kæmper om opmærksomheden med smarte beach clubs. Vores store udvalg af rejsemål og hoteller gør det let at finde noget, der passer lige til dine feriedrømme. Læs mere

Kanarieøerne fornyer sig konstant. Nye vandparker, tapasrestauranter og spahoteller indvies. Moderne shoppingcentre kæmper om opmærksomheden med smarte beach clubs. Vores store udvalg af rejsemål og hoteller gør det let at finde noget, der passer lige til dine feriedrømme.

Blue Village, vores bedste feriebyer, har mange nye aktiviteter og faciliteter for alle aldersgrupper. Her bor du ved stranden og har store poolområder, spa og træningsmuligheder inden for rækkevidde. Her er også Bamseklubben og aktiviteter for skolebørn og teenagere. Desuden har vi smarte måltidspakker, som du kan tilkøbe. Du finder vores Blue Village i Playa Paraiso på Tenerife, Playa Blanca på Lanzarote og Bahia Feliz på Gran Canaria.

Men du finder også Blue Couples-hoteller, der er specielt designede til par, femstjernede De Luxe, Splash-hoteller med eget vandland og enkle men prisbillige indkvarteringer i kategorien Billigt, men godt.

Vil du opleve ekstra meget, kan du kombinere en sol- og badeuge med en af TEMAs oplevelsesrejser Lanzarote – til fods og på cykel, Tenerife – et kontinent i miniature eller Vandretur på Tenerife og La Gomera.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger

Star Tours Spanien

 • Gran Canaria
  Gran Canaria
  Gran Canaria

  Gran Canaria

  Øen, som bare bliver pænere, smartere og mere mangfoldig for hvert år der går. Vælg mellem en række rejsemål med alt fra familievenlige Blue Village til elegante spahoteller og små hotelperler.

 • Tenerife
  Tenerife
  Tenerife

  Tenerife

  Den største af De Kanariske Øer med strande, shopping, forlystelser, vandparken Siam Park og den mægtige vulkan Teide. Blandt vores hotelkoncepter er familievenlige Blue Village og Blue Star Club samt et eksklusivt Sensatori.

 • Lanzarote
  Lanzarote
  Lanzarote

  Lanzarote

  Lanazarote er med sin enestående vulkanske natur og smagfulde arkitektur virkelig en ø, der er værd at opleve. Samtidig er du tæt på sandstrande, små pittoreske lystbådehavne, modebutikker, natklubber og moderne restauranter.

 • La Gomera
  La Gomera
  La Gomera

  La Gomera

  En grøn og idyllisk canarieø sydvest for Tenerife. Her kan du vandre i Garajonays laurbærskov, bade ved små lavastrande og spise romantiske middage med udsigt over Atlanten.

 • La Palma
  La Palma
  La Palma

  La Palma

  Den måske mest naturskønne af De Canariske Øer, med vandrestier i grønne bjerge, landbrugsområder med landsbyer, lavastrande og idylliske småbyer.