Star Tours Spanien

Rejser til Spanien

Maden, klimaet og vores dejlige hoteller til familier og par – der er meget der taler for Star Tours Spanien Læs mere

Maden, klimaet og vores dejlige hoteller til familier og par – der er meget der taler for Star Tours Spanien

På årets nyhed Ibiza kan du danse til verdensberømte DJ's, men også bade på halvtreds strande, gå rundt i charmerende Ibiza by og bo på koncepthoteller som Blue Couples, Blue Star og Holiday Villages. Eller kombinere med naboøen Formentera.

På den komplette ferieø Mallorca kan du vælge mellem alt fra familieaktiviteterne på Blue Village og Blue Star til unikke hoteller i bjergbyerne og luksuriøse spahoteller direkte ved stranden.

Den grønne ø Menorca frister med krystalklart vand, smukke vige og uberørt natur man kan vandre eller cykle i. Vælg indkvartering i kategorier fra Villa med pool til familiernes Blue Star, Blue Couples til voksne uden børn eller Splash-hotel med eget vandland.

Det elskede Gran Canaria tiltrækker flere og flere, også om sommeren. Den mangfoldige ø udvikles stadig med nye spakoncepter, shoppingområder og spændende restauranter. Også her kan du vælge mellem alt fra Blue Village og Blue Couples til små hotelperler i fredelige omgivelser.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger

Star Tours Spanien

 • Mallorca
  Mallorca
  Mallorca

  Mallorca

  Mallorca har alt fra familievenlige strande til grønne bjerge, charmerende byer, tempofyldte badebyer, spa, All Inclusive og storbyen Palma. På vores Blue Village Alcúdia Pins finder du det bedste til familien.

 • Cala Tarida
  Cala Tarida
  Cala Tarida

  Nyhed

  Cala Tarida

  Harmonisk ferieby ved en smuk badevig, der vender mod solnedgangen på det vestlige Ibiza. Direkte ved stranden ligger vores Blue Star-hotel med familieaktiviteter.

 • Menorca
  Menorca
  Menorca

  Menorca

  Menorca kan ikke blot prale med hundredvis af turkise badevige. Den grønne ø ligger også i top, når det gælder miljøfokus. Star Tour har hoteller til både den solhungrende familie, naturelskere og dem, der holder af at cykle, vandre eller snorkle.

 • Ibiza
  Ibiza
  Ibiza

  Nyhed

  Ibiza

  Ibiza frister med halvtreds strande, mandeltræer, charmerende småbyer og familievenlige hoteller. Samtidig kan de der har lyst, tage for sig af både den nyest mode og et tempofyldt klubliv.

 • Cala Llonga
  Cala Llonga
  Cala Llonga

  Nyhed

  Cala Llonga

  Hyggelig lille badeby med en caribisk lys sandstrand, romantiske havklipper og spændende restauranter. Bo på Blue Couples for voksne eller Suneo Club med All Inclusive.

 • Formentera
  Formentera
  Formentera

  Nyhed

  Formentera

  Ibizas lille naboø Formentera er på mange områder dens direkte modsætning – en rolig oase med caribisk lyse sandstrande, cykelstier, charmerende byer og romantiske havklipper.

 • Gran Canaria
  Gran Canaria
  Gran Canaria

  Gran Canaria

  Øen, som bare bliver pænere, smartere og mere mangfoldig for hvert år der går. Vælg mellem en række rejsemål med alt fra familievenlige Blue Village til elegante spahoteller og små hotelperler.