Rejser til Maldiverne

Velkommen til en tropisk drømmeverden med turkise laguner, svajende kokospalmer og kridhvide strande. Tag med til nogle af vores maldivianske koraløer, hvor du ikke får brug for sko og ur i ferien. Læs mere

Velkommen til en tropisk drømmeverden med turkise laguner, svajende kokospalmer og kridhvide strande. Tag med til nogle af vores maldivianske koraløer, hvor du ikke får brug for sko og ur i ferien.

Vælg blandt fem atoller og forskellige hotelalternativer – fra De Luxe til lidt enklere strandbungalows. Uanset hvad du vælger, kan du se frem til snorkling i verdensklasse og en ferie ud over det sædvanlige.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger

Star Tours Maldiverne

 • Ari Atollen
  Ari Atollen
  Ari Atollen

  Ari Atollen

  En af de større atoller, hvor du kan vælge mellem hoteller i kategorier fra mellemklasse til første klasse.

 • Lhaviyani Atoll
  Lhaviyani Atoll
  Lhaviyani Atoll

  Lhaviyani Atoll

  Skønne Kuredu Island Resort & Spa bliver dit ferieparadis. Øen kan prale med tre kilometer hvide strande og en lille 6-hullers golfbane.

 • North Male' Atollen
  North Male' Atollen
  North Male' Atollen

  North Male' Atollen

  Maldivernes centrale atol, hvor hovedstaden Male' ligger. Vores femstjernede hotel ligger på en paradisø, og så tæt på, at du kan tage på dagsudflugt til hovedstaden.

 • Raa Atoll
  Raa Atoll
  Raa Atoll

  Raa Atoll

  Vores hotel ligger på sin egen ø, omgivet af hvide strande og et stort koralrev. Her kan du slappe af med ayurvedabehandlinger og balinesisk aromaterapi.

Til toppen af siden