Maldiverne

Rejs til Maldiverne, hvis du vil opleve en tropisk drømmeverden med turkise laguner, svajende palmer og ufatteligt hvide strande. På nogle af vores hoteløer lever du et skønt barfodsliv med moderne faciliteter, sportsmuligheder, spa, pools, snorkling og førsteklasses restauranter. Ikke underligt at mange vælger Maldiverne til deres bryllupsrejse. Læs mere

Rejs til Maldiverne, hvis du vil opleve en tropisk drømmeverden med turkise laguner, svajende palmer og ufatteligt hvide strande. På nogle af vores hoteløer lever du et skønt barfodsliv med moderne faciliteter, sportsmuligheder, spa, pools, snorkling og førsteklasses restauranter. Ikke underligt at mange vælger Maldiverne til deres bryllupsrejse.

Et land af koraller
På kortet ligner Maldiverne små krummer på en blå dug. Alt land er skabt af koraldannelser på en vulkansk havryg, og landets højeste punkt er kun to meter over havet. Berriererev beskytter øerne mod bølger og danner laguner med verdens måske bedste forudsætninger for snorkling.

Dykning og snorkling
Mange rejser hertil netop for dykningens- og snorklingens skyld, og uanset hvor du vælger at bo, vil du opleve en fantastisk undervandsverden. Udstyr kan lejes på alle øer, og du kan også bestille dykkeruddannelser for både nybegyndere og professionelle.

Rejsen til Maldiverne
Star Tour tager dig med til Maldiverne med rutefly, der lander på den særlige lufthavnsø ved landets hovedstad Male. Derfra tager du til din paradisø med vandflyver eller båd, afhængig af afstanden. Vi har udvalgt resorthoteller i forskellige størrelser og prisniveauer, så du nemt kan finde noget, der passer til dig.

Fire øgrupper
Ari Atollen – vælg mellem tre forskellige hoteløer, med alt fra prisbillige bungalows til femstjernede hoteller.
Lhaviyani Atollen – bo på Kuredu Island Resort & Spa med tre kilometer hvide sandstrande og en lille golfbane.
North Male Atollen – vores femstjernede hotel ligger på en paradisø, tæt nok til dagsudflugter til hovedstaden.
Raa Atollen – her finder du nogle af Maldivernes bedste dykkersteder, og kan nå dusinvis af uberørte og ubeboede rev og atoller.

Vis mindre