Star Tours Maldiverne

Rejser til Maldiverne

Rejs til Maldiverne, hvis du vil opleve en tropisk drømmeverden med turkise laguner, svajende kokospalmer og kridhvide strande. På vores hoteløer lever du et forkælet barfodsliv med moderne faciliteter, sportsmuligheder, spa, pools, snorkling og førsteklasses restauranter. Ikke så underligt at mange vælger Maldiverne til deres bryllupsrejse. Læs mere

Rejs til Maldiverne, hvis du vil opleve en tropisk drømmeverden med turkise laguner, svajende kokospalmer og kridhvide strande. På vores hoteløer lever du et forkælet barfodsliv med moderne faciliteter, sportsmuligheder, spa, pools, snorkling og førsteklasses restauranter. Ikke så underligt at mange vælger Maldiverne til deres bryllupsrejse.

Et land af koraller
På kortet ligner Maldiverne små kagekrummer på en blå dug. Alt land er skabt af koraldannelser på en vulkansk havryg, og landets højeste punkt er kun ca. to meter over havet. Koralrev beskytter øerne mod bølger, og danner laguner med verdens måske bedste forudsætninger for snorkling.

Rejsen til Maldiverne
Star Tour tager dig med til Maldiverne med rutefly, der lander på den særlige lufthavnsø ved landets hovedstad Male. Derfra tager du til din paradisø med vandflyver eller båd, afhængig af afstanden. Vi har udvalgt resorthoteller i forskellige størrelser og prislejer, så du nemt kan finde noget der passer til dig.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger

Star Tours Maldiverne

 • North Male Atollen
  North Male Atollen
  North Male Atollen

  North Male Atollen

  Maldivernes centrale atol, hvor hovedstaden Male ligger. Vores firestjernede hoteller ligger på to små paradisøer, men mulighed for dagsudflugter til hovedstaden.

 • Ari Atollen
  Ari Atollen
  Ari Atollen

  Ari Atollen

  En af Maldivernes største øgrupper, lige ved for lufthavnsøen. Her kan du vælge mellem tre forskellige hoteløer på en skala fra mellemklasse til femstjernet.

 • Noonu Atollen
  Noonu Atollen
  Noonu Atollen

  Noonu Atollen

  På hoteløen Irufushi venter der dig et af Maldivernes mest eksklusive hoteller. Med ayurveda-spa, fitness, infinitypool, strande og fem elegante restauranter – alt af samme højde standard.

 • Lhaviyani Atollen
  Lhaviyani Atollen
  Lhaviyani Atollen

  Lhaviyani Atollen

  Dejlige Kuredu Island Resort bliver dit ferieparadis. Øen kan prale med tre kilometer hvide strande og en lille 6-hullers golfbane.

 • Raa Atollen
  Raa Atollen
  Raa Atollen

  Raa Atollen

  Hoteløen Meedhupparu er omkranset af kridhvide strande, turkisblå laguner og et cirkelformet koralrev. Du kan slappe af med Ayurvedabehandlinger og balinesisk aromaterapi.