Star Tours Santa Maria

Rejser til Santa Maria

Santa Maria er en charmerende og farverig by ved havet. Ikke kæmpestor men alligevel Kap Verdes mest udviklede badeby, med alt fra moderne relaxhoteller til gode restauranter, hvor fisk og skaldyr er ekstra billigt. Blandt hotellerne er vores Blue Village og Blue Star med detaljer, der gør ferien mere indholdsrig. Læs mere

Santa Maria er en charmerende og farverig by ved havet. Ikke kæmpestor men alligevel Kap Verdes mest udviklede badeby, med alt fra moderne relaxhoteller til gode restauranter, hvor fisk og skaldyr er ekstra billigt. Blandt hotellerne er vores Blue Village og Blue Star med detaljer, der gør ferien mere indholdsrig.

Santa Maria ligger ved en lys, finkornet sandstrand, der strækker sig rundt om en odde og overgår til en stor sandklit. Fra moler og skibe lander øboerne tropiske fisk, som du formodentlig aldrig har hørt om, men som serveres lækkert tilberedte på byens restauranter.

Vandsport og musik
Windsurfing og kitesurfing er meget populært på Sal, og der findes også dykkercentre. Fra barer og butikker hører man ofte morna, den sjælfulde musikstil, der kaldes Kap Verdes blues, og er blevet kendt i hele verden gennem "barfodsdivaen" Cesária Evora.

Shopping og hverdagsliv
Langs Santa Marias promenadestrøg kan du købe vin fra naboøerne, afrikanske kurve og originale smykker. Længere oppe ligger boligkvarterer, hvor du møder øens hverdagsliv. Udvalget af shopping og forlystelser kan ikke sammenlignes med traditionelle charterrejsemål, men til gengæld giver det et godt indblik i landet og kulturen. Der er en hel del barer, beach clubs, klubber og steder med livemusik at vælge mellem.

Anbefalede hoteller

Udflugtstips

  • Ørundtur med bus eller jeep
  • Til havs med katamaran eller glasbundsbåd
  • Fisketur med instruktion i lokale fangstmetoder
  • Kapverdiansk aften med griillbuffet og underholdning
Vis mindre

Beregnet flyvetid:

8 timer 5 min. Flyvetid fra Kastrup. Obs! Teknisk mellemlanding på Gran Canaria.

Transfer:

Fra lufthavnen til Santa Maria ca. 18 km. Vis mere

Fra lufthavnen til Santa Maria ca. 18 km.

Bestil transferbus til hotellet
Cirka 20 minutter med bus fra lufthavnen til første hotelstop i Santa Maria. Bussen standser ofte ved flere hoteller og transfertiden kan derfor variere. Guider venter i lufthavnen og viser dig hen til bussen.

Transport af specialbagage som eksempelvis surfbrætter kan kun ske, hvis der er plads. 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger