Star Tours Santa Maria
S?k pris och boka resa

Rejser til Santa Maria

Santa Maria er en charmerende og farverig by ved havet. Ikke kæmpestor men alligevel Kap Verdes mest veludviklede badeby, med alt fra moderne relaxhoteller til gode restauranter, hvor især fisk og skaldyr er populære. Blandt hotellerne findes vores mangfoldige koncepter Blue Village og Blue Star. Læs mere

Santa Maria er en charmerende og farverig by ved havet. Ikke kæmpestor men alligevel Kap Verdes mest veludviklede badeby, med alt fra moderne relaxhoteller til gode restauranter, hvor især fisk og skaldyr er populære. Blandt hotellerne findes vores mangfoldige koncepter Blue Village og Blue Star.

Santa Maria ligger ved en lys, finkornet sandstrand, der strækker sig rundt om odde, og lidt længere væk går over i en stor sandklit. Fra broer og både trækker lokalbefolkningen tropiske fisk op af havet, som du nok aldrig har hørt navnet på, men som serveres lækkert tilberedt på byens restauranter.

Vandsport og musik
Windsurfing og kitesurfing er populært på Sal, og der er også dykkercentre. Fra barer og butikker hører du ofte morna, den sjælfulde musikstil, der kaldes Kap Verdes blues, og som er blevet kendt i hele verden gennem "barfodsdivaen" Cesária Évora.

Shopping og hverdagsliv
Langs Santa Marias promenadestrøg kan du købe vin fra naboøerne, afrikanske kurve og originale smykker. Lidt længere oppe ligger boligkvarterer, hvor du møder øens hverdagsliv. Udvalget af shopping og fornøjelser kan ikke sammenlignes med traditionelle charterrejsemål, til gengæld får du en god fornemmelse af landet og kulturen. Der er en hel del barer, beach clubs, klubber og stder med livemusik at vælge mellem.

 


Anbefalede hoteller
  • Blue Village ClubHotel Riu Funana direkte ved stranden med All Inclusive, store pools, tennisbane, kanoer, Bamseklubben, The Hangout for teenagere og træning for voksne
  • Blue Star Oasis Salinas Sea med byens bedste beliggenhed mellem stranden og hovedgaden
  • Belorizonte i kategorien Familievenligt med tre poolområder og All Inclusive
  • Hyggelige Morabeza i kategorien Unique
  • Nyhed! Blue Star Melia Dunas Beach Resort, nybygget med mange faciliteter for alle aldre

 

 


Udflugtstips
  • Ørundtur med bus eller jeep
  • Til havs med katamaran eller glasbundsbåd
  • Fisketur med instruktion i lokale fangstmetoder
  • Kapverdiansk aften med grillbuffet og underholdning

 

Vis mindre

Beregnet flyvetid:

Flyvetid ca. 8 timer 30 min. Flyvetid fra Kastrup. Obs! Teknisk mellemlanding på Gran Canaria.

Transfer:

Fra lufthavnen til første hotelstop i Santa Maria ca. 20 min. Vis mere

Fra lufthavnen til første hotelstop i Santa Maria ca. 20 min.

Tranfer er et tilvalg, der kan bestilles hjemmefra mod betaling. Guider møder dig i lufthavnen, men følger ikke med i bussen.

Transport af specialbagage som eksempelvis surfbrætter kan kun ske, hvis der er plads. 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger