Star Tours Kap Verde

Rejser til Kap Verde

Kap Verdes endeløse strande, solsikre klima og førsteklasses hoteller passer til dig, der vil slappe af og bare nyde ferien. Du kan gå i timesvis langs de lange strande, pløje dig gennem dine feriebøger under palmerne, snorkle, spise friske skaldyr og tage på spændende udflugter til lands og til vands. Læs mere

Kap Verdes endeløse strande, solsikre klima og førsteklasses hoteller passer til dig, der vil slappe af og bare nyde ferien. Du kan gå i timesvis langs de lange strande, pløje dig gennem dine feriebøger under palmerne, snorkle, spise friske skaldyr og tage på spændende udflugter til lands og til vands.

Flere og flere opdager, at Kap Verde er perfekt, hvis de ønsker en uges pause fra vintermørket. Da tidsforskellen ikke er så stor, behøver du heller ikke at bekymre dig om jetlag.

Øerne Boavista og Sal er vores magneter i Kap Verde. På begge øer har vi Blue Village-hoteller for alle aldre, og mangre andre moderne resorthoteller med et stort udbud af facililiteter og ting at foretage sig. Et af dem er hotelbyen Riu Touareg nær den uberørte strand Santa Minoca på Boavista. Vil du bo nær en lille by med restauranter og smågader, kan du vælge Blue Star Oasis Salinas Sea med en god beliggenhed nær Santa Maria på Sal.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger

Star Tours Kap Verde

  • Sal

    Sal

    Øen hvor du finder Kap Verdes mest veludviklede badeby Santa Maria. Her tilbyder vi alt fra familievenlige hoteller til charmerende hoteller med fokus på par.

  • Boavista

    Boavista

    Som den eneste charterarrangør flyver vi dig til denne solsikre og fredelige ø. Bo i fiskerbyen Sal Rei, på vores Blue Village lige udenfor eller ved øens fineste strand Santa Monica.