Rejser til Kap Verde

Kap Verdes endeløse strande, solsikre klima og førsteklasses hoteller passer til dig, der vil slappe af og bare nyde ferien. Du kan vandre i timevis langs lyse strande, læse dine feriebøger under palmerne, tilbringe tiden med snorkling, spise friske skaldyr og tage på spændende udflugter på land og til havs. Læs mere

Kap Verdes endeløse strande, solsikre klima og førsteklasses hoteller passer til dig, der vil slappe af og bare nyde ferien. Du kan vandre i timevis langs lyse strande, læse dine feriebøger under palmerne, tilbringe tiden med snorkling, spise friske skaldyr og tage på spændende udflugter på land og til havs.

Flere og flere opdager at Kap Verde er perfekt, selv om man kun ønsker en uges pause fra vintermørket. Man skal nemlig hverken bekymre sig om tidsforskel eller jetlag.

Øerne Sal og Boavista er vores store magneter i Kap Verde. På begge øer har vi Blue Village-feriebyer for alle aldersgrupper, og mange andre moderne resorthoteller med et stort udvalg af faciliteter og ting at foretage sig.

Desuden har vi spændende kombinationsrejser til dig, der vil opleve andre øer i øgruppen, eller vil på en minirundrejse i Senegal. Kombinationerne præsenteres her i slutningen af maj måned.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger

  • Vinter 14/15 Vin 14/15

  Club Riu Karamboa SSSS+

  Populært All Inclusive-hotel ved kilometerlang sandstrand

  • Vinter 14/15 Vin 14/15

  Club Riu Funaná SSSS

  Vores bedste hotel på Sal - All Inclusive indgår

Star Tours Kap Verde

 • Boavista
  Boavista
  Boavista

  Boavista

  Som den eneste charterarrangør flyver vi dig til denne solsikre og fredelige ø. Bo i fiskerbyen Sal Rei, på vores Blue Village lige udenfor eller ved øens fineste strand Santa Monica.

 • Sal
  Sal
  Sal

  Sal

  Øen, hvor sol- og badeturismen på Kap Verde begyndte, og hvor du finder landets mest veludviklede badeby Santa Maria. Her tilbyder vi alt fra familievenlige Blue Star-hoteller til charmerende hoteller med fokus på par.

 • Kombinationer i Kap Verde
  Kombinationer i Kap Verde
  Kombinationer i Kap Verde

  Kombinationer i Kap Verde

  Her finder du en række muligheder for at kombinere afslapning på strandene med naboøer som São Vicente, Santo Antão og Santiago.

Til toppen af siden