Star Tours Kap Verde
S?k pris och boka resa

Rejser til Kap Verde

Kap Verdes endeløse strande, solsikre klima og førsteklasses hoteller passer til dig, der vil slappe af og bare nyde ferien. Du kan vandre i timevis langs lyse strande, læse dine feriebøger under palmerne, tilbringe tiden med snorkling, spise friske skaldyr og tage på spændende udflugter på land og til havs. Læs mere

Kap Verdes endeløse strande, solsikre klima og førsteklasses hoteller passer til dig, der vil slappe af og bare nyde ferien. Du kan vandre i timevis langs lyse strande, læse dine feriebøger under palmerne, tilbringe tiden med snorkling, spise friske skaldyr og tage på spændende udflugter på land og til havs.

Flere og flere opdager at Kap Verde er perfekt, selv om man kun ønsker en uges pause fra vintermørket. Man skal nemlig hverken bekymre sig om tidsforskel eller jetlag.

Øerne Sal og Boavista er vores store magneter i Kap Verde. På begge øer har vi Blue Village-feriebyer for alle aldersgrupper, og mange andre moderne resorthoteller med et stort udvalg af faciliteter og ting at foretage sig.

Desuden har vi spændende kombinationsrejser til dig, der vil opleve andre øer i øgruppen, eller vil på en minirundrejse i Senegal. Kombinationerne præsenteres her i slutningen af maj måned.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger

Star Tours Kap Verde

  • Boavista

    Boavista

    Som den eneste charterarrangør flyver vi dig til denne solsikre og fredelige ø. Bo i fiskerbyen Sal Rei, på vores Blue Village lige udenfor eller ved øens fineste strand Santa Monica.

  • Sal

    Sal

    Øen, hvor sol- og badeturismen på Kap Verde begyndte, og hvor du finder landets mest veludviklede badeby Santa Maria. Her tilbyder vi alt fra familievenlige Blue Star-hoteller til charmerende hoteller med fokus på par.