Star Tours ClubHotel Riu Karamboa SSSS

ClubHotel Riu Karamboa SSSS

Populært All Inclusive-hotel ved kilometerlang sandstrand

Pris fra
7 788,-
10.jan 2017 fra Billund i 8 dage
ClubHotel Riu Karamboa på øen Boavista, er et af Kap Verdes mest populære hoteller, der har mange stamgæster. Hotellet passer både til børnefamilier og par med sit høje serviceniveau og perfekte blanding af aktiviteter og afslapning. All Inclusive indgår. Vis mere
Pris fra
7 788,-
10.jan 2017 fra Billund i 8 dage

ClubHotel Riu Karamboa på øen Boavista, er et af Kap Verdes mest populære hoteller, der har mange stamgæster. Hotellet passer både til børnefamilier og par med sit høje serviceniveau og perfekte blanding af aktiviteter og afslapning. All Inclusive indgår.

Hotellet er noget ud over det sædvanlige og ligner et sandslot, som det ligger direkte ved den kilometerlange Praia de Chaves. Vælg mellem dobbeltværelse eller familieværelser, alle med balkon eller balkon i stueplan.

Med sans for hver detalje
Star Tour er alene om at kunne tilbyde RIU-hoteller til dig som rejsende, og det er vi stolte af! Fælles for alle RIU-hoteller er, at service, mad og drikke altid er af højeste kvalitet. Og det vigtigste af det hele – du som kunde er altid i fokus. 

Spa, fitness og tennis
På ClubHotel Riu Karamboa er der aktiviteter og træning for hele familien. Nogle eksempler: 
  • Tennis og fodbold
  • Fitness og beachvolley
  • Stort poolområde ved stranden
  • Spa og massage
  • Børneklubber og legeplads

…og meget mere

Mad og drikke
All Inclusive fra fire restauranter og fire barer indgår. Fra barerne ved receptionen og den store scene, er der udsigt over hotellet, havet og solnedgangen i vest.

Grundpris: Værelse efter valgt type. All inclusive.

Vis mindre