Star Tours ClubHotel Riu Karamboa SSSS+

ClubHotel Riu Karamboa SSSS+

Populært All Inclusive-hotel ved kilometerlang sandstrand

Blue Village ClubHotel Riu Karamboa på øen Boavista, er et af Kap Verdes mest populære hoteller, og har mange stamgæster. Hotellet passer til både børnefamilier og par. All Inclusive indgår. Vis mere

Blue Village ClubHotel Riu Karamboa på øen Boavista, er et af Kap Verdes mest populære hoteller, og har mange stamgæster. Hotellet passer til både børnefamilier og par. All Inclusive indgår.

Hotellet er noget ud over det sædvanlige og ligner et sandslot, som det ligger direkte ved den kilometerlange Praia de Chaves. Du kan vælge mellem dobbeltværelse eller familieværelse, alle med balkon eller balkon i stueplan.

Masser at foretage sig på Blue Village ClubHotel Riu Karamboa
ClubHotel Riu Karamboa er blevet en succés blandt børnefamilier og andre, der ønsker et hotel med en god blanding af afslapning og aktiviteter.

Nogle eksempler på aktiviteter for hele familien:

  • Stort poolområde ved stranden
  • Vandgymnastik, poolsport og beachvolley
  • Spa, massage, tennis og gym
  • Aktiviteter med vores Blue Village-team

 

…og meget mere

Bamseklubben
Vores populære Bamseklub for børn 3-5 år er åben hele sæsonen. Bamsehuset er bygget som en krabbe, og det synes børnene er sejt. Børneklubben skal bestilles hjemmefra.

Mad og drikke
Her kan du vælge mellem fire forskellige restauranter og fire barer. Fra barerne ved receptionen og den store scene, er der udsigt over hotellet, havet og solnedgangen i vest.

Grundpris: Værelse efter valgt type. All inclusive.

Vis mindre